Danske Pressemeddelelser 2023

Shell på Dalumvej klar med lynladning

nov. 28, 2023

Shell på Dalumvej i Odense SV er nu klar med lynhurtig ladning for Odenses mange nye elbilister. Med en kraftig 150KW lynlader kan de nu se frem til at lade bilen på en af markedets hurtigste lynladere.

Shell i Tim karet som arets forhandler 2023

nov. 20, 2023

Stationsejere Bjørn og Michael Smedegård og de ansatte hos Shell tankstationen på Holstebrovej i Tim er netop kåret som årets bedste Shell tankstation i Danmark – til stor glæde for alle på stationen.

Lindholm Biler i Viborg åbner nu sin helt egen Shell-tank

nov. 20, 2023

Netop nu skyder et helt nyt Shell Express-anlæg op af jorden hos Lindholm Biler i Viborg. Som næste skridt efter åbningen af det nye klassiker-center, Lindholm Collection, i oktober kan den populære bilforretning på Gammel Århusvej nu også skrive tankstationsejer på CV’et.

Shell kommer nu til Langå

okt. 26, 2023

I næste uge rykker Shells rødgule farver ind på tankstationen på Randersvej 20 i Langå. Det sker efter, at stationsejer Ejnar Kalstrup har valgt at blive en del af Shell-netværket. Med skiftet kan de lokale bilister i og omkring Langå se frem til både højoktanbenzin, V-Power diesel og en spritny vaskemaskine med nummerpladescanner. Og forude venter en åbningsfest med uhørt billigt brændstof.

Shell tankstationer fejrer ny V-Power benzin med prisfest landet over

maj 31, 2023

For 4. gang siden Shell V-Power fik præmiere i Danmark er en ny udgave af højoktanbenzinen, der for 22 år siden gjorde op med ideen om, at benzin bare er benzin, nu på vej. Fra slutningen af maj indeholder topbenzinen på landets Shell tankstationer en helt ny pakke af kraftige rensemolekyler, der endnu mere effektivt fjerner sod og urenheder i motorens vitale dele.

Nu åbner Shell i Helsingør for lynladning til elbiler

maj 25, 2023

Året 2023 har budt på historisk mange nye elbiler på de danske veje. Nu åbner Shell på Kongevejen 115 i Helsingør op for en helt ny mulighed for at lade elbilen på en af markedets hurtigste lynladere.

Lokale bilister skaffer stort beløb til Rødding Skole

apr. 12, 2023

Sidst i marts markerede Shell tankstationen i Rødding etårsdag sammen med områdets bilister bl.a. ved at samle ind til Rødding Skole. For hver liter brændstof solgt på fødselsdagen blev en krone sendt videre til skolens nye pædagogiske læringscenter. Nu er regnskabet gjort op, og skoleleder Henriette Rask kan glæde sig over en donation på hele 17.974 kroner – alt rigeligt til at indfri drømmen om et nyt fodboldspil til læringscenteret.

DCC Energi klar med nyt HVO-koncept til transportbranchen

mar. 28, 2023

Som en ny mulighed for transportvirksomheder, der vil bidrage til at reducere CO2-aftrykket i transportbranchen, lancerer DCC Energi nu konceptet, HVO Flex. I stedet for at levere HVO til kundernes hjemmetank kan transportører nu købe præcis den mængde, de ønsker - med fuld dokumentation for købet. Selve HVO-brændstoffet blandes i tanken på en lokal Shell station efter ønske eller indgår i den samlede brændstofforsyning til de danske Shell stationer.

Bilist fra Strøby Egede tankede sig til spritny Ford Kuga

mar. 16, 2023

De seneste to måneder har bilister i hele landet haft chancen for at vinde Danmarks mest solgte hybridbil, når de tankede og betalte med Shell Service App på landets Shell tankstationer. Torsdag den 16. marts kunne en glad Kenneth Pedersen fra Strøby Egede så, som landets nok heldigste bilist, modtage nøglerne til sin nye bil hos Shell Express i Køge.

Nu åbner Shell i Skave for lynladning til elbiler

mar. 06, 2023

De næste måneder åbner 40 nye lynladere på Shell tankstationer i hele landet. Også på Holstebro-egnen, hvor Shell på Viborgvej i Skave nu har åbnet for stationens nye 150 kW ladestander, der tilbyder lynhurtig ladning til elbilister i området.

Shell tankstationer i Silkeborg klar med lynladning til elbiler

feb. 28, 2023

De næste måneder åbner 40 nye lynladere på Shell tankstationer i hele landet. Også i Silkeborg, hvor elbilisterne allerede fra denne uge kan lynlade med hele 300 kW på Shell Express på Viborgvej. Inden for kort tid åbner Shell Express på Bredhøjvej også for lynladning.

Nyt Shell truckanlæg nu på vej i Aalborg Havn

feb. 27, 2023

Med etableringen af endnu et truckanlæg fra grunden fortsætter DCC Energi investeringerne i at styrke Shell netværket over for den tunge trafik. Det nye, store anlæg, der nu er på vej i Aalborg Havn, er det første af flere nye Shell truckanlæg i 2023 og bliver forberedt til på sigt også at kunne tilbyde både HVO og elladning til lastbiler.

Stor ombygning hos Shell i Hedehusene – popup-butik tager over

jan. 31, 2023

I næste uge starter Shell i Hedehusene en større ombygning af butikken på Roskildevej 335. I den forbindelse etableres en popup-butik, så de mange kunder, der dagligt handler alt fra kaffe og snacks til bilpleje, ikke skal køre forgæves. Bilvask og tankstanderne vil være åbne under hele ombygningen, forsikrer områdechef.

Nyt mobilitetskort til firmabilister: Dækker brændstofkøb, elladning og 300.000 ladestandere i Europa

jan. 12, 2023

DCC Energi, der står bag Shell tankstationerne i Danmark, lancerer nu en opdateret version af det klassiske brændstofkort til landets firmabilister. Særligt de mange, nye elbilister i firmasegmentet kan se frem til et kort, der også omfatter betaling for elladning på hovedparten af alle landets ladestandere. Samtidig åbner kortet døren for opladning på mere end 300.000 ladestandere i Europa.

Tank med Shell Service App og vind en Ford Kuga Plug-in Hybrid

jan. 10, 2023

Landets Shell tankstationer skyder 2023 i gang med maner. Fra den 10. januar får landets bilister en chance for at køre ind i det nye år med stil. Her deltager alle, der tanker brændstof og betaler med Shell Service App, nemlig i konkurrencen om en spritny Ford Kuga Plug-in Hybrid og en ladeboks fra DCC Energi.