Til marts kan én heldig bilist køre storsmilende fra en af landets ca. 250 Shell tankstationer. Her trækker energiselskabet DCC Energi, der står bag de danske Shell tankstationer, nemlig vinderen af en Ford Kuga Plug-in Hybrid og installation af en ladeboks med seks måneders abonnement. En præmie til en samlet værdi på ca. 371.000 kr.

Konkurrencen bliver officielt skudt i gang den 10. januar. Vinderen trækkes den 7. marts, og vil få nøglerne til sin nye bil overrakt på den lokale Shell tankstation. Bilen, der er den mest solgte plug-in hybrid i Danmark, holder allerede og venter på sin nye ejer, fortæller direktør for mobilitet i DCC Energi, Søren Møller Maretti.

”Vi skyder året i gang med et brag af en konkurrence, der gerne skulle være interessant for alle, der tanker Shell brændstof. Det er samtidig en kampagne, der skal øge kendskabet til de muligheder som bilisterne i dag har for at betale for brændstof via vores mobil-app, Shell Service App. Her kan du også få fordel af dit Shell Card, når du betaler med mobilen. Det er noget mange allerede er glade for,” siger han.

Det er enkelt at deltage i konkurrencen om den nye Ford Kuga Plug-in Hybrid. Det kræver nemlig kun, at bilisterne benytter Shell Service App’en til at betale for køb af brændstof. Og jo flere gange i periode, det sker, desto flere lod i konkurrencen får man, forklarer Søren Møller Maretti.

”Alle, der tanker på Shell tankstationerne, har en chance for at vinde en ny bil. Det gælder både de kunder, der i forvejen benytter vores app, når de betaler for brændstof, men også de kunder, der først nu downloader Shell Service App og kommer i gang”.

Hver optankning skal som minimum være på 15 liter brændstof for at optjene et automatisk lod i konkurrencen. Og betalingen skal ske via Shell Service App. Shell Service App kan hentes gratis i AppStore og Google Play. Ud over muligheden for at betale for brændstof med app’en kan den også bruges til køb af bilvask samt til vejvisning og til at få seneste nyt fra Shell netværket i Danmark.

Se mere på Shellservice.dk.

For mere information

Søren Møller Maretti, Retaildirektør i DCC Energi, 2220 0467

Om DCC Energi

DCC Energi forsyner Danmark med en bred vifte af energiprodukter og brændstoffer. Som et af landets største energiselskaber udvikler DCC Energi løbende forretningen med nye, mere bæredygtige energiformer i takt med, at kundernes behov skifter. Eksempelvis biobrændstoffer, biogas og ladeløsninger til elbilister. Selskabet står også bag Shell tankstationerne i Danmark og forsyner danske lufthavne med flybrændstof. DCC Energi beskæftiger ca. 175 medarbejdere og omsætter årligt for ca. 6 mia. kr. Se mere på www.dccenergi.dk.