For at lette tilværelsen for det voksende antal firmabilister, der kører elbil, er DCC Energi nu klar med en ny udgave af det klassiske brændstofkort til erhvervskunder. Ambitionen med det nye kort er at understøtte livet som elbilist i firmasegmentet og gøre det lige så let at vælge en elbil, som en diesel- eller benzinbil, fastslår Søren Møller Maretti, der er direktør for mobilitet i DCC Energi.

”Vi ser et tydeligt behov i markedet for en ny type af brændstofkort, der matcher udviklingen over mod elbilismen også blandt firmabilisterne. Derfor omfavner vores nye mobilitetskort til erhvervskunder også elladning – ikke kun på Shell tankstationerne, men på hovedparten af alle ladestandere i Danmark. Som navnet antyder, dækker kortet alt du skal bruge til mobilitet. Det vil sige el, bilvask, motorolie og sprinklervæske, broafgifter og naturligvis også køb af brændstof – både på de 250 Shell tankstationer og på alle Q8 og F24-anlæg herhjemme,” forklarer han.

Det nye firmakort erstatter det nuværende Shell Card Erhverv. Alle nye erhvervskunder hos DCC Energi vil fremover få det nye kort. Eksisterende kortkunder kan selv vælge at skifte til det nye kort.

300.000 ladestandere i Europa

Mobilitetskortet inkluderer roamingsamarbejde med alle de største ladeoperatører herhjemme, herunder E.ON, Clever, Spirii mfl. og kan naturligvis også benyttes på lynladerne på de danske Shell tankstationer. Ifølge Søren Møller Maretti dækker kortet ca. 90 procent af ladeinfrastrukturen herhjemme.

Gennem et samarbejde med Shell Recharge kan det nye kort også bruges uden for landets grænser. Herunder til opladning på mange Shell tankstationer i Europa foruden 300.000 ladestandere i 35 europæiske lande. I Europa dækker kortet ladeoperatører som E.ON, Ionity, Shell, Fastned, Audi, Mer og Osprey.

Yderligere information

Søren Møller Maretti, Direktør for mobilitet i DCC Energi, 2220 0467

Om DCC Energi

DCC Energi forsyner Danmark med en bred vifte af energiprodukter og brændstoffer. Som et af landets største energiselskaber udvikler DCC Energi løbende forretningen med nye, mere bæredygtige energiformer i takt med, at kundernes behov skifter. Eksempelvis biobrændstoffer, biogas og ladeløsninger til elbilister. Selskabet står også bag Shell tankstationerne i Danmark og forsyner danske lufthavne med flybrændstof. DCC Energi beskæftiger ca. 175 medarbejdere og omsætter årligt for ca. 6 mia. kr. Se mere på www.dccenergi.dk.