Det var en storsmilende Kenneth Pedersen, der torsdag fik overrakt nøglerne til sin nye Ford Kuga Plug-in Hybrid hos Shell Express i Køge. Her stod Søren Møller Maretti, direktør for mobilitet hos energiselskabet DCC Energi, der driver de danske Shell tankstationer, klar med nøglerne til et eksemplar af Danmarks mest solgte hybridbil foruden installation af en ladeboks med seks måneders abonnement

Siden starten af januar, hvor konkurrencen om den nye bil blev skudt i gang, har præmiebilen været udstillet på Shell tankstationer rundt om i landet. Men det var alligevel en stort set fabriksny Ford Kuga med bare 700 km på tælleren, som Kenneth Pedersen kunne køre hjem til Strøby Egede i.

”Det er ikke hver dag, at vi har mulighed for at sende en af vores kunder hjem med så stort et smil på læben. Men jeg er sikker på, at vores vinterkonkurrence har bidraget med lidt kulør i en ellers mørk tid. Vi kan i hvert fald se, at der er rigtig mange, der som Kenneth har brugt vores Shell Service App til at betale med på Shell tankstationerne og fortsat gør det,” siger Søren Møller Maretti og tilføjer:

”For os er det vigtigt at være på omgangshøjde med udviklingen, når det gælder forbrugernes muligheder for at betale på nye måder. Her er betaling for brændstof og bilvask via vores app bare en af de muligheder vi tilbyder og arbejder videre med for at give bilisterne hurtige og enkle betalingsmuligheder”.

Shell Service App kan hentes gratis i AppStore og Google Play. Ud over muligheden for at betale for brændstof med app’en kan den også bruges til køb af bilvask samt til vejvisning og til at få seneste nyt fra Shell netværket i Danmark. Mere på Shellservice.dk.

For mere information

Søren Møller Maretti, Direktør for Mobilitet DCC Energi, 2220 0467

Om DCC Energi

DCC Energi forsyner Danmark med en bred vifte af energirelaterede produkter og løsninger. Som et af landets største energiselskaber udvikler DCC Energi løbende forretningen med nye, mere bæredygtige energiformer i takt med, at kundernes behov skifter. Eksempelvis biobrændstoffer, biogas, varmepumper og ladeløsninger til elbilister. Selskabet står blandt andet bag Shell tankstationerne i Danmark og forsyner også danske lufthavne med flybrændstof. DCC Energi beskæftiger ca. 250 medarbejdere. Se mere på www.dccenergi.dk.