Når håndværkerne mandag den 6. februar rykker ind hos Shell i Hedehusene, er der lagt an til tre ugers lynombygning af butikken på Roskildevej. Det forklarer Nikolaj Correll, områdechef hos DCC Energi, der står bag de danske Shell tankstationer.

Han forudser, at ombygningen vil medføre lidt roderi. Men ikke mere end, at bilvask og brændstofsalget på forpladsen fortsætter. Og med den popup-butik, der bliver opstillet på anlægget, vil bilister og forbipasserende stadig kunne købe mad, drikke og snacks.

”Vi glæder os til, at vi kan byde velkommen til den nye butik. Ombygningen er en større modernisering, hvor vi bl.a. placerer disken mere centralt i butikken. Samtidig gør vi plads til et udvidet madsortiment med fokus på friskbagt morgenbrød og frisksmurte sandwiches. Det er en ombygning, vi har taget tilløb til længe, men som blev udskudt flere gange under corona,” forklarer Nikolaj Correll og tilføjer:

”For at sikre en så optimal service til kunderne som muligt, etablerer vi en popup-butik mens ombygningen står på. Her vil kunderne kunne købe de mest basale kioskvarer, mad og drikke. Så kunderne vil i store træk have adgang til alt det, de er vant til i form af både Shells brændstoffer og lidt hurtig mad og drikke til turen”.

Som et plaster på såret giver Shell i Hedehusene en gratis kop kaffe til alle kunder i popup-butikken, mens ombygningen står på. Efter planen vil den ombyggede butik stå færdig med udgangen af uge 8. Herefter bliver den midlertidige butik fjernet. Ifølge Nikolaj Correll er alt tilbage til normalen i uge 9.

Yderligere information

Nikolaj Correll, Områdechef i DCC Energi, 41863492

Om DCC Energi

DCC Energi forsyner Danmark med en bred vifte af energiprodukter og brændstoffer. Som et af landets største energiselskaber udvikler DCC Energi løbende forretningen med nye, mere bæredygtige energiformer i takt med, at kundernes behov skifter. Eksempelvis biobrændstoffer, biogas og ladeløsninger til elbilister. Selskabet står også bag Shell tankstationerne i Danmark og forsyner danske lufthavne med flybrændstof. DCC Energi beskæftiger ca. 175 medarbejdere og omsætter årligt for ca. 6 mia. kr. Se mere på www.dccenergi.dk.