Går alt som planlagt får Viborgs bilister allerede i slutningen af denne uge endnu en mulighed for at tanke Shell brændstof. Endnu er arbejdet med at installere pumper, skilte, betalingsløsninger og overdækningen på Lindholm Bilers eget nye Shell Express-anlæg i fuld gang. Men snart er alt på plads. Og så får de mange, der dagligt kører ad Århusvej, adgang til et fuldt udstyret tankanlæg, der inden længe også vil tilbyde Viborgs hurtigste lynlader til elbiler, fortæller Henrik Bollerslev, indehaver af Lindholm Biler.

”I vores videreudvikling af fremtidens bilhus tager vi et vigtigt skridt, når vi nu åbner vores helt eget Shell-anlæg. Det er en ide, som vi har tumlet med i noget tid. Med tankanlægget styrker vi vores tilbud til kunderne med både de klassiske brændstoffer og snart også 300 KW-lynladning, der vil supplere det store udvalg af elbiler, vi også har hos Lindholm Biler. Samtidig ser vi klart et behov for at udbygge adgangen til at kunne lynlade og tanke her i det sydlige Viborg,” siger han.

Den nye Shell tankstation i Viborg åbner i direkte forbindelse med det nye klassiker-center, Lindholm Collection, som mere end 3.000 gæster var med til at indvie i slutningen af oktober. Ved de to tankstandere bliver der adgang til hele paletten af Shell brændstof. Herunder højoktanbenzinen Shell V-Power 100 oktan og Shell V-Power diesel, der begge indeholder kraftige renseadditiver, som fjerner og forebygger belægninger i motoren - og som ikke mindst de klassiske biler i Lindholm Collection har rigtig godt af.

Åbningsfest med uhørt billigt brændstof
”Jeg har ladet mig fortælle, at vores Shell Express, er et de anlæg der allerhurtigst er blevet etableret. Det afspejler det gode samarbejde, vi har haft med DCC Energi, der driver Shell netværket herhjemme, siden vi præsenterede vores ide om at bygge et anlæg her på vores matrikel,” forklarer Henrik Bollerslev og tilføjer:

”I samarbejde er vi nu også ved at lægge sidste hånd på et brag af en åbningsfest, hvor vi sælger alt Shell brændstof til stærkt nedsatte priser. Dato og tidspunkt er ikke helt fastlagt endnu, men jeg kan godt afsløre, at det bliver meget snart”.

Derudover markeres åbningen af det nye tankanlæg ved, at bilister, der enten har eller bestiller et Shell Card Privat, helt frem til 31. januar sparer 30 øre/liter, hver gang de tanker hos Lindholm Biler og betaler med deres kort. Rabatten trækkes automatisk, når man bruger Shell Card Privat på Viborgs nye Shell Express.

For yderligere information, kontakt venligst:

Henrik Bollerslev, indehaver Lindholm Biler, 8725 5351, hb@lindholmbiler.dk