Ved den årlige kåring blandt de ca. 80 forhandlere i Shell netværket løb Shell i Tim med både blomster og champagne. Så stationsejere Bjørn og Michael Smedegård og de tre faste medarbejdere er allerede gået i gang med at planlægge, hvordan de 10.000 kr., der følger med kåringen, bedst kan udnyttes ved et snarligt firmaarrangement.

”Det her kommer ærligt talt helt bag på os. For vi har jo egentlig ikke gjort noget ud over det, vi altid gør. Det vil sige at behandle kunderne så godt, vi kan. Så hverken jeg eller nogle af mine dygtige medarbejdere var opmærksomme på, at vi var i spil for titlen som Årets Station,” siger Bjørn Smedegård og tilføjer:

”Men nu hvor vi har fået den flotte anerkendelse, så er jeg da utrolig stolt – mest af alt over mine gode medarbejdere, der gennem rigtig mange år opmærksomt og venligt har hjulpet kunderne. Det her er i høj grad deres fortjeneste. Derfor skal vi også bruge den fine præmie på en oplevelse, der styrker vores sammenhold endnu mere – hvis det da overhoved er muligt”.

Som en lille ekstra præmie får Shell i Tim til næste år besøg af to gæste-medarbejdere. Her vil direktør for Shell netværket, Søren Møller Maretti, og områdechef, Jesper Hviid, nemlig tilbyde deres arbejdskraft til stationen på en dag efter Bjørn og Michaels ønske.

”Det er en fin ide, at Søren og Jesper kommer op til os og mærker dagligdagen på en station som vores på egen krop. Nu er de jo erfarne folk, men jeg er sikker på, at det også giver dem noget at komme ud og møde kunderne direkte. Så det bliver en sjov dag, hvor jeg tænker, at de passende kan tage en tørn som tankpassere og fortælle kunderne om alle fordelene ved vores Shell Card,” siger Bjørn Smedegård.

Kåring af Årets Station i Shell netværket har rødder helt tilbage til 1990’erne. Vinderen bliver fundet ud fra kundetilfredsheden i de løbende tilfredshedsmålinger blandt kunderne, som energiselskabet DCC Energi står for. Og her udmærker Shell i Tim sig særligt ved, at stationen ikke har haft en eneste dårlig tilbagemelding fra kunderne i år.

”Vi har et tæt og godt samarbejde med vores lokale forhandlere. Derfor er det også helt naturligt, at vi løbende fejrer de tankstationer, der i kundernes øjne gør det allerbedst. Den gode service og de friske forsyninger af alt fra kaffe til morgenmad og snacks på vores stationer gør, at de også her i 2023 har en central rolle i mange danskeres hverdag,” siger Søren Møller Maretti, direktør for mobilitet i DCC Energi, der står bag Shell netværket i Danmark.

Det gælder også for Shell i Tim, som ud over den nye lynlader til områdets elbiler, bilvask og alle Shells brændstoffer også tilbyder grillafdeling, kiosk og pakkeshop til både bilister og naboer.

Yderligere information

Bjørn Smedegård, Indehaver Shell i Tim, 2020 3944