Danske Pressemeddelelser 2021

Shell i Spjald fejrer åbning med brændstof til 7,99 kr. literen

nov. 04, 2021

Fredag den 12. november kan bilister i og omkring Spjald for en stund glemme alt om høje brændstofpriser. Netop den dag fejrer den nye Shell Express nemlig Shell muslingens genkomst til byen og sælger i tre timer alt brændstof til kun 7,99 kr. literen.

Shell fuldender frasalg af A/S dansk Shell inklusive raffinaderiet I Fredericia

jun. 30, 2021

Shell har i dag, 30. juni 2021, gennemført frasalget af A/S Dansk Shell omfattende Fredericia-raffinaderiet samt lokale handels- og forsyningsaktiviteter til PL ESG Denmark Co APS.

Shell genopstår i Køge med nyt lastbilanlæg

maj 05, 2021

Efter et par års fravær vender Shell tilbage til Køge ved Skandinavisk Truckcenter. Og fra i dag den 5. maj kan de mere end 11.000 lastbiler, der dagligt kører via Køgebugt motorvejen, både tanke Shell diesel og naturgasbaseret Shell GTL-Fuel på det store truckcenter ved Køge.

Lokale ildsjæle genopliver tankstationen - Shell Express åbner i Uvelse

feb. 11, 2021

Som led i et utraditionelt parløb åbner DCC Energi endnu en Shell tankstation. Læs mere om, hvordan en gruppe lokale ildsjæle nu er blevet ejere af et Shell Express anlæg.

Danske Shell tankstationer upåvirket af raffinaderi-salg

jan. 25, 2021

Royal Dutch Shell har i dag meddelt, at Shell-raffinaderiet i Fredericia er blevet solgt. Salget har ingen betydning for forsyningen af Shell brændstof til danske boligejere, bilister og virksomheder ligesom de 234 Shell tankstationer, kører uforandret videre.

Shell indgår salgsaftale for A/S Dansk Shell

jan. 25, 2021

Shell Petroleum Company Ltd (Shell) har underskrevet en salgsaftale med PL ESG Denmark Co APS (Postlane Partners) vedrørende A/S Dansk Shell, Shells resterende downstream-forretning i Danmark. Aftalen omfatter raffinaderiet i Fredericia samt lokale handels- og forsyningsaktiviteter.

Shell netværket vokser med 246 tankstationer - giver private kortkunder nye muligheder

jan. 20, 2021

Ny aftale betyder, at bilister med et Shell Card Privat nu får mulighed for at tanke og betale med deres kort på 476 Shell, Shell Express, Q8 og F24 tankstationer i Danmark.

Shell tankstationer indleder året med høj rabat på brændstof

jan. 04, 2021

Efter en december med glohede kreditkort i mange familier indleder landets Shell tankstationer året med muligheden for at spare lidt på brændstoffet. I januar og februar får alle nye Shell Card Privat-kunder 40 øre per liter i rabat, når de tanker. Samtidig har de mange danskere, der allerede er medlem af Danmarks måske bedste kortklub, chancen for at vinde gratis brændstof i helt op til et år.