Mulighed for at tanke og betale med deres kort på 476 Shell, Shell Express, Q8 og F24 tankstationer i Danmark

Siden efteråret 2018 har firmabilister, der har været udstyret med et Shell Card Erhverv, frit kunnet tanke på alle Shell og Q8/F24 tankstationer i hele landet. Den mulighed udvides nu til at gælde alle bilister, der har et Shell Card - også private bilejere. Nyheden kommer fordi DCC Energi, der driver Shell netværket i Danmark, kort før jul indgik en aftale med Q8, som udbygger det eksisterende samarbejde. Dermed kan de mange tusinde bilister, som i dag har et Shell Card Privat eller Erhverv nu benytte deres kort på 476 bemandede og ubemandede tankstationer i hele Danmark.

”Vi har siden 2018 haft et rigtig godt samarbejde med Q8, der har givet vores erhvervskunder mulighed for at tanke brændstof hos Q8 og F24. Det har mange haft glæde af. Derfor har vi arbejdet på at udbygge muligheden for vores private bilister også. Derfor glæder det mig meget, at vi er nået i mål, og nu giver alle vores kortkunder mulighed for at tanke med deres kort på det, der reelt er det største netværk af bemandede tankstationer herhjemme,” siger Søren Møller Maretti, Retaildirektør i DCC Energi.

”I sagens natur må bilister, som foretrækker Shells produkter og de mange, der fast tanker V-Power 100 oktan eller diesel, fortsat omkring en af de 230 Shell tankstationer. Men i erkendelsen af, at tilgængelighed og et stort netværk af tankstationer er vigtigt for mange bilister, er det en attraktiv ny mulighed, vi giver til bilister med et Shell brændstofkort,” tilføjer han.

Q8 byder udvidelse af kort-samarbejdet velkommen

Direktør for Q8 Servicestationer, Helle Dahlgren Skov, er positiv overfor at give danskere på farten endnu flere muligheder for at tanke på flere stationer – uden at skulle have flere forskellige kundekort.

”Hos Q8 ser vi frem til at udvide det positive samarbejde til glæde for endnu flere bilister, og dermed kan vi gøre det lidt lettere for nogle kortkunder at udnytte deres kundefordele på farten”, siger Helle Dahlgren Skov.

Lovgivningen betyder, at Shell Card Privat alene kan benyttes til at betale for benzin, diesel og bilvask på de 106 bemandede Q8 og de 140 ubemandede F24 anlæg - og altså ikke til køb af butiksvarer. Kunderne skal derfor vælge, om de enten vil bruge deres kort på det udvidede netværk, eller om de fortsat vil kunne bruge kortet til køb af butiksvarer på de 165 bemandede Shell tankstationer. Uanset, hvad man vælger, vil den brændstofrabat, bilister får med deres Shell brændstofkort, fortsat gælde alt brændstof købt på bemandede tankstationer.

Om Shell Card Privat

Shell Card Privat giver en fast brændstofrabat på mindst 10 øre per liter på bemandede tankstationer. Er man medlem af f.eks. FDM, kan rabatten være endnu højere. Rabatten bliver automatisk fratrukket prisen på pumpen. Samtidig giver kortet mulighed for at CO2-kompensere brændstoffet via certificerede naturprojekter rundt om i verden. Kortet kan også bruges til køb af bilplejeprodukter, kaffe og mad til turen på Shell tankstationer. Køb af butiksvarer er dog ikke muligt, hvis man vil kunne bruge Shell Card Privat på Q8 og F24 tankstationerne. Der er op til 40 dages rentefri kredit på alle køb. Udviklingen i forbruget kan let følges online via den personlige brugerprofil. Det er gratis at oprette et Shell Card Privat, som sker på www.shellcard.dk.

For mere information, kontakt venligst

Søren Møller Maretti, Retaildirektør i DCC Energi, 2220 0467

Om DCC Energi og netværket af Shell stationer

DCC Energi er en af Danmarks store energivirksomheder og forsyner hele Danmark med en bred vifte af brændstoffer og energiprodukter. Selskabet er blandt andet forhandler af kvalitetsprodukter fra Shell og Gulf og driver netværket af Shell tankstationer i Danmark. Med afsæt i sikkerhed, kundeservice, stærke partnerskaber og dygtige medarbejdere omsætter DCC Energi årligt for over 9 mia. kr. På hovedkontoret i Nærum nord for København beskæftiger selskabet ca. 125 ansatte. Se mere på www.dccenergi.dk.