HVORFOR SHELL?

Belønninger og fordele

Kombiner vores kreative, samarbejdsorienterede arbejdsmiljø og globale aktiviteter med et imponerende udvalg af fordele, og det bliver et inspirerende karrierevalg at blive ansat hos Shell.

Få indflydelse, der betyder noget

Se frem til en målrettet karriere hos Shell. Det arbejde, du udfører, kan spille en rolle og medføre en positiv indvirkning på dit liv, dit samfund og verden.

Vi er ét team

Vi er engageret i hinandens velbefindende og succes. Inden for en kultur af samarbejde, respekt, integritet og omsorg for hinanden deler vi fælles værdier, som er en del af alt, hvad vi gør.

Udforsk en verden af muligheder

Vores globale skala og forskelligartede virksomhed giver dig fleksibilitet til at udforske en række forskellige muligheder inden for Shell, så du løbende kan udvikle din karriere.

FREMHÆVET INDHOLD

Nemt overblik over vores forretning

Vores forretning er bygget på et fundament af innovativ teknologi og dygtige medarbejdere. Ved at levere energi til at opretholde menneskers liv i over 125 år er Shell blevet en af verdens førende virksomheder. Det har vi gjort ved at udvikle os for at imødekomme vores kunders behov. Få mere at vide om, hvordan vi arbejder for at skabe fremskridt sammen.

Nyttige tips til din karriere

Gennemse vores ressourcecenter for at finde tips og tricks, der kan hjælpe dig, når du søger et job, og få mere at vide om livet hos Shell.

Find station

Her kan du finde den nærmeste station, hvor du kan benytte Shell Card.

DU KUNNE MÅSKE OGSÅ VÆRE INTERESSERET I

Kontakt os

Hvis du har brug for hjælp og oplysninger i forbindelse med din ansøgning eller rekrutteringsprocessen, kan du kontakte os.

Svindel med ansættelser

Dette er en vigtig meddelelse om bedragerisk kommunikation, der er blevet sendt til medlemmer af offentligheden.

Karrierer - ofte stillede spørgsmål

Udforsk vores ofte stillede spørgsmål, og find de svar, du søger.