Shell GTL Fuel anvendes præcis som almindelig diesel, men forurener mindre. Det er så godt som svovl- og lugtfrit og reducerer både NOx- og partikeludledningen betydeligt. 

Shell GTL Fuel kræver hverken justering af motoren eller investering i køretøjer eller infrastruktur. Det kan hældes direkte på tanken og giver effekt med det samme.

Renere luft, bedre arbejdsvilkår

Renere udstødning giver bedre luftkvalitet i områder med tæt trafik og forbedrer desuden arbejdsvilkårene for de medarbejdere, der arbejder i umiddelbar nærhed af dieseldrevne køretøjer og maskiner. 

Det gør Shell GTL Fuel oplagt at anvende i eksempelvis bustrafik, lastbiler, skraldebiler, byggebranchen, ground handling i lufthavne, båd- og skibstrafik i byområder, togtrafik o.lign.

Støjer mindre

Virksomheden Mammoet, der er specialister løft og transport af særligt store eller tunge genstande, har siden december 2015 anvendt Shell GTL Fuel i sine hollandske dieselkøretøjer og –maskiner. Foruden tydelige reduktioner i udledningen af skadelige stoffer, oplevede de også en klar støjreduktion fra motorerne, da de skiftede til GTL. 

Mere i Løsninger til Erhvervskunder

Shell FuelSave Diesel

Shell FuelSave Diesel er specielt udviklet som en hjælp til at spare op til 3 %* brændstof gennem hele vognparkens levetid. 

Services For Erhvervskunder

Shell i Danmark har i mere end 100 år leveret kvalitetsprodukter til dansk erhvervsliv. Det er vigtigt for os, at det er enkelt at handle med Shell, og vi tilbyder en lang række løsninger, som gør det nemt for dig at drive forretning.