Sammenlignet med almindelig diesel fungerer det unikke brændstof på den måde, at det er med til at holde motoren fri for belægninger, mindske fald i motorens ydelse og forhindre rustdannelse i brændstofsystemet.

Det er alt sammen med til at reducere såvel udgifterne til service og reparation som den tid, bilerne er på værksted.

Stigende driftsudgifter, strengere miljøkrav og lastbiler på værksted er kun nogle af de udfordringer, transportvirksomheder står over for i dag.

For at sikre optimalt udbytte af virksomhedens investeringer er det nødvendigt at have fuldt overblik og kontrol over udgifterne til lastbiler, brændstof, chauffører og vedligeholdelse.

Hos Shell har vi derfor fokus på at øge dine lastbilers/vognparks effektivitet.

Shell FuelSave Diesel er et effektivt brændstof, der er videnskabeligt udviklet, så det antænder hurtigere og brænder mere effektivt end almindelig diesel, hvilket kan være med til at øge motorens effektivitet og forbedre brændstoføkonomien.

 

Brug Shell Fuelsave Diesel:

  • Spar op til 3 %* brændstof – Shell FuelSave Diesel er med til at forebygge belægninger indsprøjtningsdyserne.
  • Reducér vedligeholdelsen – Shell FuelSave Diesel er med til at forhindre rustdannelse i motoren og holde den ren.
  • Reducér virksomhedens miljøpåvirkning – med Shell FuelSave Diesel reduceres udledningen af CO2 og sort røg** 
  • Øg antallet af driftstimer – det er hurtigere at tanke Shell FuelSave Diesel på grund af mindre skumdannelse

 

Kort sagt – med Shell FuelSave Diesel får du mest muligt ud af hver eneste dråbe! Og samtidig sparer du penge på driftskontoen.

* Over hele maskinens/køretøjets levetid. Baseret på interne Shell-tests med tunge køretøjer brugt inden for vejtransport under normale kørselsforhold med Shell FuelSave Diesel kontra

almindelig diesel uden brændstofbesparende additiv. Besparelserne kan variere afhængigt af maskin-/biltype, kørselsforhold og kørestil.

 

** I tunge køretøjer til og med Euro III

Mere i Løsninger til Erhvervskunder

Shell GTL Fuel

Shell GTL Fuel er syntetisk diesel, der er lavet på naturgas i stedet for råolie. Derfor brænder det betydeligt renere end almindelig diesel. 

Services For Erhvervskunder

Shell i Danmark har i mere end 100 år leveret kvalitetsprodukter til dansk erhvervsliv. Det er vigtigt for os, at det er enkelt at handle med Shell, og vi tilbyder en lang række løsninger, som gør det nemt for dig at drive forretning.