Racerkører, bilentusiast og selverklæret ’motorhoved’, Nicolas Kiesa hjælper med at formidle tekniske emner om fx oktantal og brændstofsystemet.

Brændstof er ikke bare brændstof, og der er forskel på, hvordan forskellige benzin- og dieselprodukter spiller sammen med motoren. Nicolas har stor viden om den tekniske verden under motor-hjelmen. Han skruer selv på motorer i sit værksted hver eneste dag, og så er han rigtig god til at forklare tekniske emner på en helt jordnær måde. Som for eksempel hvad der sker, når du tanker Shell V-Power 100 oktan i stedet for 95 oktan benzin - og hvorfor det giver god mening i mange biler.

Nicolas Kiesa har haft en lang og succesfuld motorsportskarriere. Han blandt andet har vundet Monacos Grand Prix i Formel 3000 og deltaget i 24-timersløbet Le Mans. Og så har han, som en af ganske få danske racerkørere, haft et sæde i motorsportens kongeklasse, Formel 1.

”Fra jeg var 12 år og fik min egen Gokart, har jeg skruet på motorer for at optimere, tune og pleje alt det tekniske, der får en bil til at køre optimalt. Som ambassadør for Shell V-Power får jeg en ny, fantastisk mulighed for at dele min passion for biler og alt det, der sker nede i motoren,” siger Nicolas Kiesa.