Fuels

Fyld tanken med brændstof til bare 6,99 kroner literen. Det er normalt et tilbud, der trækker masser af bilister til tankstationen. Derfor forventer DCC Energi, der driver Shell tankstationerne i Danmark, også masser af aktivitet, når Shell Express i Hornbæk den 9. oktober inviterer til genåbningsfest med stærkt nedsatte priser på benzin og diesel.

”Der har ligget en Shell tankstation på adressen i Hornbæk i over 50 år. Så vi er glade for, at vi med den nye tankstation fortsat kan betjene bilister langs Nordkysten. Som vi har tradition for, er en åbningsfest lig med billigt brændstof og personlig service af gammeldags tankpassere. Så jeg forventer en hyggelig og travl eftermiddag på den nye tankstation, når vi i tre timer skruer ned for priserne og op for betjeningen,” siger Søren Møller Maretti, Retaildirektør i DCC Energi.

Åbningsfesten begynder fredag den 9. oktober kl. 14.00, hvor et hold tankpassere rykker ind for at forsyne bilisterne med brændstof til lavpris. Frem til kl. 17.00 fås benzin og diesel til knapt 7 kroner per liter. Til de første 200 bilister, der runder standerne på Shell Express i Hornbæk, er der også en gavepose med en Perfect Wash-bilvask, en Ferrari modelbil, balloner og lidt sødt til ganen. Af sikkerhedsmæssige grunde sælges brændstoffet alene til bilens tank. Påfyldning af dunke, mobile tanke og andre beholdere vil ikke være muligt til genåbningsfesten.

Muligheden for at tanke Shells brændstof til nedsat pris stopper dog ikke med festlighederne den 9. oktober, forklarer Søren Møller Maretti.

”Bilister i Hornbæk og omegn, der har et Shell Card Privat i pungen, får fra åbningsfesten og to måneder frem hele 30 øre i rabat per liter, når de tanker på Shell Express i Hornbæk. Det samme gælder lokale bilister, der bestiller et Shell Card indenfor samme periode. De vil også kunne tanke med ekstra rabat i to måneder, fra de modtager deres nye benzinkort”.

Endelig vil den nye Shell Express i Hornbæk tilbyde Shell Bilvask+ konceptet. Herunder abonnement på bilvask, hvor vaskeglade bilister kan vaske bilen, så ofte de vil, for et fast beløb fra kun 149 kr. om måneden.

For mere information, kontakt venligst

Søren Møller Maretti, Retaildirektør i DCC Energi, 2220 0467

Om DCC Energi og netværket af Shell stationer

DCC Energi er en af Danmarks store energivirksomheder og forsyner hele Danmark med en bred vifte af brændstoffer og energiprodukter. Selskabet er blandt andet den største forhandler af kvalitetsprodukter fra Shell og Gulf og driver netværket af Shell tankstationer i Danmark. Med afsæt i sikkerhed, kundeservice, stærke partnerskaber og dygtige medarbejdere omsætter DCC Energi årligt for over 9 mia. kr. På hovedkontoret i Nærum nord for København beskæftiger selskabet ca. 125 ansatte. Se mere på www.dccenergi.dk.