Shell tankstation I Middelfart

Konklusionen er klar. Bilisterne i og omkring Middelfart er storforbrugere af brændstof i ypperste kvalitet. I hvert fald hvis man skal tro salgstallene fra Shell anlægget ved Selected Car Group. Her har bilisterne siden Shell genopstod i Middelfart været klart de ivrigste, når det kommer til at tanke Shell V-Power.

”Da vi overdrog vores tidligere grund i bymidten til Ingo i 2016, var det med et klart mål om at vende stærkt tilbage til Middelfart. Det må man sige, at vi har gjort. Sammen med Selected Car Group tog vi en lidt utraditionel beslutning om at slå os ned ’ude på landet’, udenfor byen. Men samspillet med Torben Østergaard-Nielsen og Selected Car Group har virket helt utroligt godt. I dag er anlægget det herhjemme, der har den største andel af salg på topprodukterne Shell V-Power 100 oktan og diesel,” siger Søren Møller Maretti, retaildirektør i DCC Energi, der driver Shell tankstationerne i Danmark.

”Selv om vi generelt oplever en stigende interesse hos bilisterne for de bedste brændstofkvaliteter, vi sælger, så er udviklingen i Middelfart bemærkelsesværdig. Både når vi ser på andelen af salget af højoktan benzin og den mest avancerede diesel fra Shell, så ligger Middelfart et godt stykke over gennemsnittet for de 230 Shell tankstationer i Danmark,” tilføjer han.

Ejer savnede højoktanbenzin

Den ubemandede Shell Express-station på Stensgårdvej 13 ligger i umiddelbar forbindelse med Selected Car Groups domicil. Med det nye Shell-anlæg lige udenfor døren blev erhvervsmanden Torben Østergaard-Nielsen reelt tankstationsejer i 2017. Her trådte han og Selected Car Group ind i den store kreds af lokale stationsejere, som sammen med DCC Energi driver Shell stationsnettet herhjemme. Ifølge Torben Østergaard-Nielsen selv med det formål igen at få Shell V-Power brændstoffet tilbage til byen og dermed kunne servicere de kvalitetsbevidste kunder hos Selected Car Group. Noget, der her tre år senere, må siges at være lykkedes godt.

”Med vores fokus på klassiske sportsvogne og premiumbiler i Selected Car Group manglede vi adgang til Shells højoktanbenzin her i Middelfart-området. Derfor tog vi teten på at få Shell V-Power og de øvrige kvalitetsprodukter tilbage til byen,” udtalte han dengang.

For yderligere information, kontakt venligst

Retaildirektør Søren Møller Maretti, 2220 0467, sma@dccenergi.dk

Om DCC Energi og netværket af Shell stationer

DCC Energi er en af Danmarks store energivirksomheder og forsyner hele Danmark med en bred vifte af brændstoffer og energiprodukter. Selskabet er blandt andet den største forhandler af kvalitetsprodukter fra Shell og Gulf og driver netværket af Shell tankstationer i Danmark. Med afsæt i sikkerhed, kundeservice, stærke partnerskaber og dygtige medarbejdere omsætter DCC Energi årligt for over 9 mia. kr. På hovedkontoret i Nærum nord for København beskæftiger selskabet ca. 125 ansatte. Se mere på www.dccenergi.dk.