Danske Pressemeddelelser 2020

Shell Raffinaderiet i Fredericia certificeret til at kunne raffinere bio-olieprodukter

dec. 14, 2020

Shell Raffinaderiet i Fredericia er blevet certificeret til at kunne raffinere bio-olieprodukter i raffinaderi-anlægget.

Shell netværket vokser videre

nov. 04, 2020

Antallet af Shell tankstationer i Danmark vokser fortsat støt, så netværket i dag tæller 234 tankstationer langs de danske veje. Seneste åbning er i Jels i det sydlige Jylland.

Shell i Hornbæk genåbner med slagtilbud på brændstof

sep. 30, 2020

Efter kort tids ombygning genopstår Shell Hornbæk nu som et ubemandet tankanlæg med vaskehal. Genåbningen fejres fredag den 9. oktober, hvor der fra kl. 14-17 vil være ekstra billigt brændstof, gammeldags tankpassere og gaveposer til de første 200 bilister.

Usædvanligt samarbejde bag nyt Shell truckanlæg i Sønderjylland

sep. 29, 2020

Efter at have kørt på det renere GTL-brændstof i et par år åbner vognmandsfirmaet Kudsk & Nissum nu sammen med DCC Energi hanerne til det nye brændstof for virksomheder i det sønderjyske. Det sker med åbningen af et nyt, fælles Shell truckanlæg.

Pas på phisingmails og opkald fra svindlere

aug. 28, 2020

Vi oplever lige nu, at kriminelle udgiver sig for at være Shell. Klik aldrig på et link i en besked, som stiller dig en eller anden form for fordel/præmie/belønning i udsigt, når blot du lige udfylder nogle få personlige oplyser.

Ryk væk fra bymidten gør Shell Middelfart til Danmarksmester i højoktan

jun. 29, 2020

I marts 2017 genopstod Shell i Middelfart, da et nyt ubemandet anlæg åbnede hanerne ved Selected Car Group lidt udenfor byen. Udflytningen fra bymidten har siden vist sig at være en stor fordel. I dag er tankstationen langs motorvejen rent faktisk ”Danmarksmester”, når det kommer til salget af Shells topkvalitetsbrændstof.

Sod i motoren er et problem - også i nye biler

jun. 24, 2020

En ny undersøgelse som FDM står bag, viser, at rensende additiver i benzin kan have en forebyggende effekt i forhold til soddannelse i nogle benzinbiler.

Shell starter salgsproces af A/S Dansk Shell

jun. 23, 2020

Shell har tirsdag den 23. juni 2020 offentliggjort, at have sat gang i en salgsproces af A/S Dansk Shell og dermed raffinaderiet i Fredericia.

DCC Energi: Shell tankstationer kører uforandret videre i Danmark

jun. 23, 2020

Royal Dutch Shell har netop meldt ud, at man genoptager salget af raffinaderiet i Fredericia. Beslutningen har ingen indflydelse på salget af Shell brændstof eller driften af Shell tankstationerne.

Ny motorvejsstation fejrer åbning med billigt brændstof - borgmester skyder festen i gang

jun. 15, 2020

Fredag den 19. juni fejrer den nye Shell Express station i Silkeborg åbningen med ekstra lave priser på brændstof, tankpassere ved standerne og med gaver til børnene på bagsædet.

Endnu en Shell tankstation med renere brændstof til store dieselmotorer

apr. 03, 2020

Den nye station ved Silkeborgmotorvejen er den anden i Danmark, som tilbyder det renere naturgasbaserede GTL-brændstof til de tunge køretøjer.

Tegn abonnement på bilvask og vind gratis brændstof i et år

mar. 31, 2020

Fra den 31. marts til den 26. maj deltager alle, der tegner et Shell Bilvask+ abonnement automatisk i konkurrencen om ét års forbrug af Shell brændstof eller ét års fri adgang til Shell Bilvask.

Shell tankstationer stiller skarpt på højoktan

mar. 30, 2020

Vi stiller nu skarpt på de vigtige fordele, som benzinbiler får med Shell V-Power 100 oktan. Det hele krydres med konkurrencen om en fantastisk køreoplevelse med tidligere Formel 1-kører, Nicolas Kiesa

Shell tankstationer skærper sikkerheden under Corona-krisen

mar. 27, 2020

Forsyningen fra landets Shell tankstationer fortsætter ufortrødent trods de usædvanlige forhold, som udbruddet af Corona-virus i Danmark har skabt. Men på alle de 230 tankstationer er der indført en række initiativer for at forebygge smittespredning til medarbejdere og kunder.

Pas på phisingmails og opkald fra svindlere

mar. 19, 2020

Vi oplever desværre, at kriminelle forsøger at misbruge vores navn for at skaffe sig adgang til vores kunders personlige oplysninger.

Vi efterlever reglerne for håndtering af Corona situationen og Shell tankstationerne er åbne

mar. 17, 2020

Alle Shell tankstationer er åbne og vi henstiller til, at alle kunder her følger Sundhedsstyrelsens anbefalinger om hensigtsmæssig adfærd i det offentlige rum

Ny teknik gør bilvask mere handicapvenlig

jan. 15, 2020

Intelligente kameraer gør det nu lettere for gangbesværede og handicappede at få vasket bilen