Otte ud af 10 bilejere bruger vaskehallen, når bilen skal vaskes. Og rigtig mange vasker bilen flere gange om måneden. Så til glæde for alle vaskeglade bilejere introducerer Shell tankstationer på tværs af landet nu et fast månedsabonnement på Shell Bilvask, der giver ubegrænset vask i to forskellige tidsrum.

”Bilvask foregår i stigende grad i vaskehallen og ikke hjemme på vejen. Det er bedre for miljøet, da vaskehallen har et meget lavere vandforbrug og sørger for, at spildevand ikke løber ud i jorden eller direkte ud i kloakken uden at være renset for tungmetaller. Og vi kan se, at rigtig mange af vores kunder vasker bilen ganske ofte fordi de nyder synet og udsynet fra en nyvasket bil,” siger Søren Møller Maretti, retaildirektør i DCC Energi, som driver Shell netværket i Danmark.

”Derfor introducerer vi nu en ny abonnementsordning på Shell Bilvask, der gør det markant billigere at holde bilen ren. Nu kan du for et fast, månedligt beløb vaske ubegrænset alt efter, hvilken af vores tre forskellige abonnementer, man vælger,” tilføjer han.

Shell Bilvask+, som initiativet er døbt, dækker over tre abonnementstyper, som kan anvendes på over 100 Shell tankstationer i Danmark. Den store pakke med fri luksusvask hele dagen koster 299 kr. om måneden. Samme store pakke fås også i en udgave med fri luksusvask i et mere begrænset tidsrum til 199 kr. Billigste abonnement giver fri basisvask i et begrænset tidsrum og koster 149 kr. om måneden. I alle abonnementer er det muligt at tilkøbe f.eks. voks eller polering. 

Alt styres via mobilen

Shell Bilvask+ lanceres samtidig med en ny app. Shell Service App, som den hedder, taler direkte sammen med vaskehallen, hvor et kamera læser bilens nummerplade for at aktivere bilvasken. Selve vasken startes herefter fra mobiltelefonen - enten indefra bilen eller udenfor for de, der foretrækker frisk luft.

Shell Service app’en kan hentes i AppStore og Google Play. Se mere på www.shellservice.dk.