I samarbejde med Bilhuset MY GARAGE føjer DCC Energi

Med åbningen af endnu en Shell station fortsætter DCC Energi, som i 2016 overtog store dele af Shells tankstationer i Danmark, med at udbygge stationsnettet. Alene sidste år så 20 nye Shell stationer dagens lys rundt om i landet.

”Vi har en ambitiøs plan om at udbygge stationsnettet under Shell navnet i Danmark. Det arbejde fortsætter i 2018. Åbningen i Vejle er blot den første af flere nye tankstationer, som vi forventer at åbne i år. Samtidig er samarbejdet med Bilhuset MY GARAGE en understregning af, at vi med vores premium brændstof, Shell V-Power 99 oktan og Shell V-Power Diesel, har to unikke produkter, som mange bilister og bilentusiaster direkte efterspørger”, siger Søren Møller Maretti, retaildirektør hos DCC Energi.

Parløbet med MY GARAGE om den nye Shell Express station i Vejle betyder, at både bilhusets kunder og bilister i al almindelighed får en ny mulighed for at tanke netop Shell V-Power.

Og som bilhus med speciale i højtydende biler er det lige præcis adgangen til den eneste 99 oktan benzin på markedet, der fik MY GARAGE til at lægge grund til en tankstation, fortæller Lars Bjørnbak, CEO hos MY GARAGE.

”Det er vigtigt for os, at vi kan tilbyde en benzin, der matcher det udbud af biler, vi handler med, servicerer og opbevarer i MY GARAGE. Derfor tilbyder den nye Shell Express på vores grund naturligvis også Shells højoktan benzin, der både giver biler en højere motorydelse og holder motoren ren og i topform”, siger han.

For yderligere information, kontakt venligst

Søren Møller Maretti, retaildirektør i DCC Energi, T: 2220 0467, M: sma@dccenergi.dk

Lars Bjørnbak, CEO i MY GARAGE, T: 69 13 3993, M: lb@mygarage.dk

Om DCC Energi og netværket af Shell stationer

DCC Energi er en hastigt voksende energikoncern i Danmark. Selskabet er den største forhandler af kvalitetsprodukter fra Shell og Gulf og driver netværket af Shell-stationer herhjemme. DCC Energi forsyner Danmark med en bred vifte af brændstoffer og energiprodukter. DCC Energi omsætter årligt for ca. 5,6 mia. kr. og har 125 ansatte. Se mere på www.dccenergi.dk.