Lavazza Coffee

Italiensk kvalitetskaffe fra Lavazza-familien indtager nu Shell stationer over hele landet. Dermed kan bilister snart slukke kaffetørsten med kvalitetskaffe fra et af verdens stærkeste og mest anerkendte kaffefirmaer, som hvert år leverer bønner til ca. 27 mia. kopper kaffe.

”God kaffe er et pejlemærke for forbrugerne og noget, der trækker bilister ind på landets tankstationer. Derfor er konkurrencen på kaffe også stor. Sammen med Lavazza træder vi nu frem i forreste række, når det gælder kaffe i absolut topkvalitet. På brændstof har vi med Ferrari et samarbejde med det ypperste Italien kan tilbyde på biler, og nu indleder vi et parløb med kaffens svar på Ferrari. Lavazza-familien har siden 1895 stået for kaffe af højeste kvalitet. Så uanset om det er brændstof til bilen eller kroppen, har vi det bedste af det bedste i hanerne”, siger Søren Møller Maretti, retaildirektør i DCC Energi, som driver Shell netværket i Danmark.

Til en start vil 31 Shell stationer over hele landet opgradere deres kaffetilbud til det nye Lavazza-kaffekoncept. Udover bæredygtig, UTZ og Rainforrest Alliance-mærket kaffe omfatter konceptet også nye, brugervenlige kvalitetskaffemaskiner.

Samarbejdet styrker samtidig Lavazzas position på det danske detailmarked og over for et af verdens mest kaffedrikkende folk. På sigt er det forventningen, at Lavazza-kaffe vil kunne fås i butikken på over 100 bemandede Shell stationer herhjemme.

”Vi er glade for at have indgået et samarbejde omkring Lavazza kaffe på Shell tankstationerne. Lavazza er den autentiske, italienske kaffe, som vi er sikre på vil give Shells kunder en kaffepause med nydelse og ikke mindst høj kvalitet. For Lavazza giver dette samarbejde mulighed for at udbrede den gode, italienske kaffe endnu mere”, siger Jeanette Antonsen, Business Unit Manager hos Lavazza i Danmark.

Se mere om Lavazza på www.lavazza.dk

For yderligere information, kontakt venligst

Retaildirektør Søren Møller Maretti, Tlf. 2220 0467, E-mail: sma@dccenergi.dk

Om DCC Energi og netværket af Shell stationer

DCC Energi er en hastigt voksende energikoncern, som forsyner Danmark med en bred vifte af brændstoffer og energiprodukter. Selskabet er den største forhandler af kvalitetsprodukter fra Shell og Gulf og driver netværket af Shell tankstationer i Danmark. DCC Energi omsætter årligt for ca. 7 mia. kr. og har ca. 125 ansatte. Se mere på www.dccenergi.dk.