Forårsforkælelse fra yderst til inderst. Shell sætter nu ind med en håndsrækning til alle, der gerne vil give bilen en god og kærlig behandling. Fra 30. marts til 26. april giver 146 af landets Shell-stationer nemlig hver tirsdag en gratis Shell Perfect Wash til alle, der tanker markedets bedste brændstof, Shell V-Power.

”Efter en lang vinter vil vi gerne give bilisterne chancen for at takke deres firhjulede for en sej indsats i kulde, sne, frost og regn. Derfor samler vi nu vores bedste kvalitet inden for bilpleje i et stærkt tirsdagstilbud. Her får alle, der forkæler bilens hjerte med Shell V-Power vores årstidsbestemte vask med oven i købet. Vi har alt det til bilen, som du skal bruge for at gøre bilen forårsklar. Derfor vil vi gerne slå et slag for kærligheden i hverdagen – også, når det gælder den firhjulede”, siger Per Ollikainen, produktchef i Shell.  

Shells indsats er døbt ”Længe leve din bil” og giver bilister en oplagt mulighed for at forkæle deres trofaste ’ven’ på vejen med den perfekte forårsklargøring. Nemlig årstidens bedste bilvask, Shell Perfect Wash, kombineret med motorens bedste ven, Shell V-Power. I praksis sker det ved, at alle, der tanker mindst 20 liter Shell højoktan på tirsdage i april, får en bilvask til 119 kroner med i købet. Men ikke nok med det. For fra 30. marts til 26. april får Shell Card-kunder også 35 pct. rabat på Shells brede vifte af bilplejeprodukter.

Topbenzin og bilvask der plejer

Med 99 oktan har Shell V-Power det højeste oktantal i markedet. Det giver optimal speederrespons og motorydelse. Benzinen fjerner også de belægninger, der med tiden kan opbygges følsomme steder i brændstofsystemet og nedsætte motorens ydeevne. Og så har Shell V-Power et additiv, som efterlader et beskyttende filmlag på metaloverflader i motoren og forebygger korrosion.

Shell Perfect Wash er specielt udviklet til årstiderne og giver en ren og tør bil – uanset årstid. Biler udsættes for mange forskellige typer skidt og snavs henover året. Derfor er både vaskeprogrammer og rengøringsmidler i Shell Perfect Wash nøje tilpasset årstiderne samtidig med, at de beskytter lakken og fjerner skadelig snavs fra bremser og undervogn.

Chancen for at kombinere køb af Shell V-Power med en gratis kvalitetsvask gælder alle tirsdage i april og forudsætter køb af min. 20 liter. Kampagnen kører på Shells 146 servicestationer med bilvask og omfatter Shell Perfect Wash eller tilsvarende bilvask. Den gratis bilvask kan benyttes med det samme eller blive udleveret som en kupon til brug inden 30. maj, 2016. Kuponen gælder kun på den station, hvor den er udstedt. Bilister med Shell Card kan få rabat på bilplejeprodukter alle ugens dage i hele kampagneperioden.

Yderligere information

Kontakt venligst,

Per Ollikainen,

produktchef,

T: 2220 5307,

E: per.ollikainen@shell.com

OM SHELL

Shell beskæftiger cirka 450 medarbejdere i Danmark fordelt på hovedkontoret i Ørestad og raffinaderiet i Fredericia. Hertil kommer godt 2.500 ansatte på Shells servicestationer. Shells raffinaderi i Fredericia er et af to raffinaderier i Danmark. Her omdannes råolien fra Shells aktiviteter i den danske del af Nordsøen til flydende gas, jetbrændstof, benzin, diesel, petroleum og fyringsolie.

Der er 299 Shell servicestationer i Danmark. Heraf 62 Shell/7-Eleven, 105 selskabsejede, 77 ubemandede Shell Express stationer og 55 forhandlerejede stationer under navne som Shell eller Select. Dertil kommer 15 CRT-anlæg til lastbiler, busser og anden tung transport. Shell tilbyder en bred vifte af brændstoffer - fra 99 oktan Shell V-Power over Shell FuelSave Blyfri 95, Shell 92 oktan til Shell FuelSave Diesel.

På verdensplan beskæftiger Shell cirka 87.000 medarbejdere i 70 lande. Her er selskabet involveret i bl.a. olie- og gasudvinding, produktion og salg af benzin og diesel samt udvikling af biobrændsel og flydende naturgas. I alt har Shell 44.000 servicestationer i verden og producerer hver dag 3,3 mio. tønder olie og gas. Læs mere på www.shell.com.