Danske Pressemeddelelser 2019

Phishing-advarsel – der er svindel-beskeder i omløb

dec. 02, 2019

Kriminelle sender falske beskeder ud, hvor de forsøger at misbruge Shell navnet i et såkaldt phishing-angreb. De forsøger lige nu at kopiere indhold fra vores rigtige konkurrence om at vinde et års forbrug af Shell V-Power – så vær ekstra opmærksom på de beskeder du skulle modtage.

Mere bioethanol i 95 oktan benzin fra årsskiftet

nov. 20, 2019

Lovgivningskravet til benzinbranchen om iblanding af biobrændstof stiger pr. 1. januar 2020.

Nyt abonnement giver ubegrænset bilvask hos Shell

nov. 11, 2019

Med helt nyt vaskeabonnement giver Shell tankstationer i hele landet nu bilister chancen for at vaske bilen, lige så ofte de vil, for en fast månedspris.

Vinderne af konkurrencen om 1 års forbrug af Shell V-Power

okt. 25, 2019

Vi har nu fundet vinderne af ”1 års forbrug af Shell V-Power”. Der var stor interesse for konkurrencen, og med mere end 40.000 deltagende i konkurrencen blev de heldige vindere: John Thomsen fra Værløse, Lotte Ladefoged fra Karup, og Søren Holmfeld fra Stenderup.

Første danske tankstation med nyt brændstof til dieselmotorer

sep. 09, 2019

Som den første tankstation i Danmark sælger den nye Shell motorvejsstation ved Vordingborg det renere GTL-brændstof. Dermed kan lastbiler og busser nu erstatte diesel med flydende naturgas og derved skære op til 38 procent af de skadelige dieselpartikler væk.

Borgmester Åbner Ny Shell Tank ved Sydmotorvejen

aug. 28, 2019

Fredag den 6. september kl. 13.00 klipper Vordingborg kommunes borgmester Mikael Smed snoren til den nye Shell tank i Business Park Vordingborg og åbner festen til en eftermiddag med helt lave priser på benzin og diesel.

Efter 120.000 bilvaske - Shell i Rødovre får ny vaskehal

aug. 12, 2019

Vaskemaskinen, der i denne uge udskiftes med en ny og miljøvenlig en af slagsen har sat uofficiel Danmarksrekord i udholdenhed.

Shell completes sale of upstream interests in Denmark to Noreco for $1.9 billion

jul. 31, 2019

Royal Dutch Shell plc (Shell), through its affiliate Shell Overseas Holdings Limited, has completed the sale of its shares in Shell Olie-og Gasudvinding Danmark B.V. (SOGU), holding a 36.8% non-operating interest in the Danish Underground Consortium (DUC), to Norwegian Energy Company ASA (Noreco) for a consideration amount of $1.9 billion. Completion of the sale follows receipt of regulatory approval by the Danish authority. The transaction’s effective date is 1 January 2017.

Vinderne af den store LEGOLAND® konkurrence

jun. 24, 2019

Vinderne af både miniferie og voksenbilletter blev udtrukket i juni og kontaktet direkte. Se hvem vinderne var her.

Shell tankstationer går sammen med Børneulykkesfonden

apr. 03, 2019

Shell tankstationer i Danmark går nu sammen med Børneulykkesfonden om at forebygge børneulykker i trafikken. Med samarbejdet bliver Shell tankstationerne en af tre hovedsponsorer på Børneulykkesfondens Centimeter Maraton. Et løb på 42.195 centimeter, som har til formål at give hele familien en god og aktiv oplevelse samtidig med, at de støtter et godt formål.