Attendant fueling a car

Den 11. marts lukker Shell Express tanken på Cirkuspladsen i Allinge. Det sker efter, at Regionskommunen, som købte grunden i foråret 2017, har ønsket at benytte området og den centrale placering i byen til nye formål – bl.a. som en del af Folkemødet.

Efter gensidig aftale rykker DCC Energi, som står bag netværket af Shell stationer i Danmark, dermed helt ud af Allinge. Den 15. marts bliver skiltene pillet ned, men allerede fra den 11. marts er det slut med at tanke Shells kvalitetsbrændstof i byen.

”Vi har haft en god dialog med Regionskommunen og har forståelse for, at de som nye ejere af grunden ønsker at udnytte den smukke beliggenhed til andre ting fremover. Det sagt, så ville vi naturligvis gerne være fortsat med at betjene bilisterne i området. Jeg vil sige farvel og tak til de mange trofaste kunder i Allinge og omegn. Vi håber, at de fortsat vil køre ind til Shell, når de er i enten Rønne eller Aakirkeby, hvor der fortsat kan tankes Shells kvalitetsbrændstof”, siger Søren Møller Maretti, retaildirektør i DCC Energi.

Også i Regionskommunen er der tilfredshed med forløbet og dialogen med DCC Energi.

”Allinge har fået en voksende betydning for Bornholm. Som Regionskommune ønsker vi på bedst mulig vis at styrke og understøtte byens udvikling i de kommende år. Her kan Cirkusgrunden, hvor Shell Express hidtil har ligget, få en positiv betydning. Derfor har vi valgt at opsige samarbejdet med DCC Energi og har haft en god dialog, som sikrer, at området vil blive omlagt til grønne arealer til gavn for lokalsamfundet, turismen og Folkemødet”, siger koncerndirektør, Claus Stensgaard Jensen.

Med lukningen af Shell Express anlægget i Allinge består Shell netværket i Danmark nu af 226 bemandede og ubemandede tankstationer. Alene det seneste år er der kommet over 25 nye Shell tankstationer til landkortet.

På Bornholm finder bilister en bemandet Shell station på Zarhtmannsvej 100 i Rønne og på Vesterbro 34 i Aakirkeby.

For yderligere information, kontakt venligst

Søren Møller Maretti, retaildirektør i DCC Energi, T: 2220 0467, M: sma@dccenergi.dk

Om DCC Energi og netværket af Shell stationer

DCC Energi er en hastigt voksende energikoncern, som forsyner Danmark med en bred vifte af brændstoffer og energiprodukter. Selskabet er den største forhandler af kvalitetsprodukter fra Shell og Gulf og driver netværket af Shell tankstationer i Danmark. DCC Energi omsætter årligt for ca. 7 mia. kr. og har ca. 125 ansatte. Se mere på www.dccenergi.dk.