shell-express-new-site

Den 1. oktober føjer DCC Energi, som står bag netværket af Shell stationer i Danmark, endnu en station til netværket. Denne gang i Ørum lidt udenfor Viborg, hvor den tidligere Bonus-forhandler Long Le har valgt at skifte Bonus-kæden ud med en fremtid som Shell Express anlæg.

Med tilgangen af endnu en station tæller Shell netværket 225 bemandede og ubemandede tankstationer. Siden DCC Energi overtog driften i 2016 er der føjet 21 nye Shell stationer til landkortet.

”Vores mål er fortsat at udbrede bilisternes mulighed for at tanke Shells brændstoffer. Derfor fortsætter vi indsatsen for at åbne nye, velbeliggende Shell stationer rundt om i landet. Det kan både være ”bar mark” projekter eller ved at indgå aftaler med selvstændige stationsejere, som det er tilfældet med den nye Shell Express i Ørum. Faktum er, at vi vil de selvstændige forhandlere, og at vi tilbyder gode rammer for, at de kan drive en sund forretning som en del af Shell netværket”, siger Søren Møller Maretti, retaildirektør i DCC Energi.

Ligesom hovedparten af Shell stationerne i Danmark får det nye Shell Express anlæg i Ørum hele palletten af Shell brændstof. Det gælder også den nye Shell V-Power 100 oktan benzin. Og Long Le lægger ikke skjul på, at skiftet til Shell giver nogle nye fordele.

”Jeg er rigtig godt tilfreds med aftalen med DCC Energi. Som lokal tankstation bliver vi nu en del af et landsdækkende netværk, der vil de mindre forhandlere, og som har nogle gode vilkår for, at vi kan drive en god, lokal tankstation”, siger han.

For mere information, kontakt venligst

Søren Møller Maretti, Retaildirektør i DCC Energi, tlf. 2220 0467, e-mail: sma@dccenergi.dk

Om DCC Energi og netværket af Shell stationer

DCC Energi er en hastigt voksende energikoncern, som forsyner Danmark med en bred vifte af brændstoffer og energiprodukter. Selskabet er den største forhandler af kvalitetsprodukter fra Shell og Gulf og driver netværket af Shell tankstationer i Danmark. DCC Energi omsætter årligt for ca. 7 mia. kr. og har ca. 125 ansatte. Se mere på www.dccenergi.dk.