Danske Pressemeddelelser 2018

Nordjysk Shell station fejrer 100 år

dec. 17, 2018

100 år og ’still going strong’. I 1918 startede smedemester Carl Jensen salget af Shell brændstof i Støvring syd for Aalborg. I dag, et århundrede senere, driver barnebarn Peter Jensen den store tankstation med tilhørende motel, værksted, mm, der nu har fejret et sjældent jubilæum i dansk erhvervshistorie. 

Shell netværk vokser videre med fire nye stationer

dec. 17, 2018

Vi fortsætter jagten på nye tankstationer. I januar 2019 kommer yderligere fire nye stationer i Jylland og på Sjælland ind under den velkendte Shell-muslingeskal.

Shell stationer kører videre trods ændringer i Nordsøen

okt. 29, 2018

Som beskrevet i diverse medier i uge 42 har Royal Dutch Shell valgt at sælge deres andel af Dansk Undergrunds Consortium, DUC, til det norske olieselskab Noreco.

Shell sælger sin andel af DUC til Noreco for 1,9 mia dollars

okt. 15, 2018

Royal Dutch Shell plc (Shell) har via selskabet Shell Overseas Holdings Limited indgået aftale med børsnoterede Norwegian Energy Company ASA (Noreco) om salg af aktierne i Shell Olie- og Gasudvinding Danmark B.V. (SOGU) for 1,9 mia dollars.

Ny Shell station til Viborg-egnen

okt. 01, 2018

I dag får bilister på Viborg-egnen endnu en mulighed for at tanke Shell brændstof

Kaffens Ferrari rykker ind hos Shell

sep. 24, 2018

Kaffeglade bilister kan godt begynde at glæde sig. Hen over sommeren rykker italiensk kvalitetskaffe fra Lavazza ind på en lang række Shell stationer landet over.

Phishing-advarsel – der er en svindel e-mail i omløb

sep. 03, 2018

Vi er i dag blevet opmærksomme på, at kriminelle har sendt en svindel e-mail ud, hvori de forsøger at misbruge Shell Card navnet i et såkaldt phishing-angreb.

Shell indfører 100 oktan i hele landet

aug. 23, 2018

I løbet af den næste måned får bilister i hele Danmark mulighed for at tanke Shell benzin med oktantal 100. Det sker, når Shell stationer landet over opgraderer Shell V-Power benzinen til 100 oktan.

Vinderne af en drømmetur til LEGOLAND®

jul. 05, 2018

Simon Andersen og Jane Legaard blev vinderne af ét gavekort hver med 1 overnatning for 2 voksne og 2 børn i temaværelse inkl. morgenmad og 2 dages entré til LEGOLAND®. Værdi op til kr. 4.477.

DCC Energi i samarbejde med YX Truck

apr. 25, 2018

DCC Energi, som driver Shell netværket i Danmark, og YX Truck gør det nu muligt at benytte euroShell Card på YX Trucks tankanlæg. Dermed kan landets transportvirksomheder inden for tung transport bruge deres euroShell Card på over 160 Shell og YX Truck lastbilanlæg i Danmark.

Shell V-Power rykker ind på ubemandede Shell anlæg

apr. 23, 2018

De ubemandede Shell anlæg opgraderer nu brændstofudvalget. Frem mod sommerferien erstatter Shell V-Power brændstof, 92 oktan benzin på de ubemandede Shell anlæg. Dermed er det snart slut med at tanke laveste oktantal på Shell stationer i Danmark.

Shell Raffinaderiets nye direktør udpeget

mar. 08, 2018

Hollandske Maarten Stals bliver fra juni ny raffinaderidirektør i Fredericia

Shell Express i Allinge lukker

mar. 06, 2018

Efter aftale med Bornholms Regionskommune, som ejer grunden ved Cirkuspladsen, lukker Shell Express tanken i Allinge. Den 11. marts er det slut med salg af brændstof fra stationen.

Shell netværket vokser videre

feb. 23, 2018

Netværket af Shell stationer vokser videre under de nye ejere DCC Energi. Nu får bilister i Grenaa igen en Shell station indenfor byporten.

Ny Shell station åbner i Vejle

jan. 31, 2018

I samarbejde med Bilhuset MY GARAGE føjer DCC Energi nu endnu en Shell station til landkortet. Denne gang i Vejle, hvor det eksklusive bilhus bygger en ny tankstation. Det ubemandede Shell Express anlæg bliver tankstation nummer 225 under den velkendte Shell muslingeskal.

Shell beholder raffinaderiet i Fredericia

jan. 02, 2018

Shells salgsaftale med Dansk Olieselskab A/S er ophørt og salget af A/S Dansk Shell vil ikke blive gennemført. Shell har nu indstillet sine salgsaktiviteter omkring A/S Dansk Shell.