Shell Site Denmark

Den 1. november faldt de sidste brikker på plads i puslespillet om Shell-skallens fremtid i Danmark. Med DCC Energi som ny ejer af en stor del af det, der før var Dansk Shell, står danske bilister og virksomheder også fremover med et stærkt kort på hånden, når der skal brændstof på bilen, lastvognen, traktoren eller flyet.

Stationsnetværket under Shell-skallen består nu af 204 bemandede og ubemandede servicestationer. Og som altid kan bilister og erhvervskunder nyde godt af deres velkendte fordele med Shell Card og euroShell Card.

DCC Energi har også overtaget salget af Shell-brændstof til erhvervslivet og de danske lufthavne og bliver nu en af de helt store spillere på det danske energimarked.

Godt nyt for alle

Den rigtig gode nyhed er, at med den ny ejer fortsætter Shell-skallens mere end 100årige historie i Danmark. Det gælder ude på vejene, hvor bilister får glæde af unikke brændstoffer som Shell V-Power 99 oktan og Shell FuelSave. Og det gælder betalinger med Shell Card, som giver over 100.000 bilister faste, gode rabatter, når de tanker.

Men også erhvervslivet kan fortsat glæde sig over en stærk partner på vejen. For også fremover kan transportører, leasingkunder, landbrug udnytte deres kobling til det stærkeste stationsnetværk i Europa, når de benytter euroShell card.

“Vi mærker en rigtig positiv opbakning fra alle kundegrupper. Den seneste tid har med al tydelighed vist, at produkter som f.eks. Shell V-Power 99 oktan og Shells stærke brændstofkort, har ganske mange fans i Danmark. Det glæder vi os naturligvis over. Ikke mindst fordi det skaber et stærkt grundlag for, at vi også i fremtiden kan sætte et markant aftryk i markedet med Shell-skallen – til fordel for forbrugerne”, siger Søren Møller Maretti, Retail chef i Dansk Fuels, som driver stationsnetværket og erhvervsforretningerne under DCC Energi.

Selv om Shells tidligere erhvervsforretninger, lige som servicestationerne, har fået ny ejer, lever de velkendte fordele altså videre i bedste velgående. Det, i form af den gode service, de unikke Shell-produkter og de attraktive brændstofkort.

Se netværket af servicestationer under Shell-skallen her.

www.shellcard.dk finder du mere om Shells brændstofkort til private og de fordele kortet giver. Klik her for mere information om de fordele, som euroShell kortet giver dansk erhvervsliv.