Dansk vinder

Fra den 7. november til 4. december kørte alle Shell, Shell/7-Eleven og Shell Express stationer en stor konkurrence for bilister, der benyttede sit Shell Card. Alle, som i perioden tankede og betalte med deres brændstofkort fra Shell, fik ud over den normale rabat på 15 øre per liter, også et lod i puljen om et rejsegavekort på hele 20.000 kr.

Vinderen af rejsegavekortet på 20.000 kr. blev Jørgen Rasmussen fra Hinnerup, efter han en søndag i november tankede benzin på sit Shell Card. Og det var netop den tankning der udløste præmien.

“Vi har altid gerne ville en tur til Kina, på en turisttur. Så at have vundet konkurrencen er en unik mulighed for at få planlagt sådan en oplevelse”, fortæller en meget glad vinder.

På billedet ses vinderen af rejsegavekort, Jørgen Rasmussen fra Hinnerup, sammen med Marketingkoordinator fra Shell, Frederik Stagis. Omkring den store Shell Card konkurrence siger Frederik:

”Op mod 100.000 danskere har et Shell Card i pungen, med mulighed for at benytte sig af den automatiske rabat på hver liter brændstof, kortet giver. Og at det netop blev på vores ubemandede Shell Express station at vinder loddet blev udtrukket, er blot med til at styrke opfattelsen af, at vores brændstofrabat gælder på alle Shell stationer – også de ubemandede”.