Shell V-Power Diesel

Produktfordele

Ydelse

Shell V-Power Diesel er udviklet til at hjælpe med at rense og beskytte din motor, så du får den bedste renseevne til din motor3.

Når du renser dit brusehoved med en kalkfjerner ser du en stor forbedring i brusehovedets ydelse. Shell-V-Power Diesel gør det samme; hjælper med at fjerne opbyggede aflejringer på indsprøjtningsdyser, hvilket genopretter din motors ydelse.4

Dynaflex Teknologi

Ny Shell V-Power Diesel med boostet DYNAFLEX Teknologi for vores bedste renseydelse1.

Læs mere om Dynaflex Teknologi

Shell v-power Intake valves and/or fuel injector nozzles icon

En ren motor kører bedre

Shell V-Power Diesel indeholder rensekomponenter, som renser og beskytter mod snavs og skidt i centrale dele af brændstofsystemet, f.eks. indsprøjtningsdyserne, i din bils motor. På den måde hjælper Shell V-Power Diesel med at holde en ny motor mere ren og en ældre motor tilbage mod 100% ydeevne.

shell v-power Key fuel system components icon

Udviklet til at rense din motor, mens du kører

Forestil dig en rengøringssvamp, der tager en tur igennem din bils motor, dag efter dag. Med flere rensekomponenter end vores almindelige diesel, er Shell V-Power Diesel udviklet til at rense og beskytte din bils motor.

shell-v-power-performance-fuels-icon

Udviklet til at holde din motor ren

Prøv vores bedste diesel. Shell V-Power Diesel er udviklet til at rense og forhindre belægninger i din bils motor. På den måde hjælper Shell V-Power Diesel med at holde en ny motor mere ren og en ældre motor tilbage mod 100% ydeevne.

*Industristandardtest DW10B viser, at Shell V-Power Diesel hjælper med at genskabe motorydeevne ved at fjerne belægninger i brændstofsystemet på bl.a. dyser. Den aktuelle effekt kan variere afhængig af køretøjstype, tilstand og kørestil. Eventuelle sammenligninger er mod vores almindelige diesel. Se DYNAFLEX Teknologi for yderligere information.

Mere i Privatbilister

På vores stationer

Vi har bragt servicen tilbage på servicestationen, så du altid er lidt gladere, når du går, end når du kommer.

Shell-stationssøger

Find din nærmeste Shell-station, og planlæg din rute.