Hvad er DYNAFLEX teknologien?

DYNAFLEX er navnet på teknologien bag Shells nyeste formler i Shell V-Power 100 oktan og Shell V-Power Diesel - designet til at rense og beskytte din motor.

DYNAFLEX teknologien er de specialdesignede, kemiske komponenter, som beriger Shell V-Power brændstofferne med kraftfulde rensemidler. Alt sammen for at holde vitale dele i brændstofsystemet rene og modvirke at snavs og belægninger reducerer din motors ydeevne.

Hvordan fungerer DYNAFLEX teknologien?

Bekæmper snavs og belægninger i brændstofsystemer
Udviklingen af de nye Shell V-Power brændstoffer med DYNAFLEX teknologi bygger på over 100 års forskning og udvikling af brændstof. Ikke mindst Shells store indsigt i behovet for avanceret brændstof i nyere og ældre motorer.

I dag arbejder mange bilproducenter på at gøre motorerne mindre, men samtidig mere kraftfulde med direkte brændstofindsprøjtning og turboladere. Dermed stiger tryk og temperatur i motorerne. Det samme gør risikoen for, at der dannes aflejringer på brændstofsystemets vitale centrale dele. For eksempel brændstofinjektorer i dieselmotorer og indsugningsventiler i benzinmotorer.

De nye Shell V-Power brændstoffer er boostet med DYNAFLEX teknologi. Det gør dem til Shells mest avancerede og effektive brændstoffer, der hjælper med at rense og holde motoren ren for belægninger.

Fordi en ren motor køre bedre

Shell V-Power Benzin
Shell V-Power 100 oktan er boostet med DYNAFLEX teknologi. Det betyder, at der er 30% flere rengøringsmolekyler i benzinen sammenlignet med den tidligere formel.

Shell V-Power Diesel
Den nye Shell V-Power Diesel er boostet med DYNAFLEX teknologi. Det giver en optimal og effektiv bekæmpelse af urenheder og aflejringer i brændstofsystemet.

Shell V-Power brændstofferne er designet til at rense og beskytte nøglekomponenter i bilens brændstofsystem. Eksempelvis indsugningsventiler og brændstofindsprøjtningsdyser. På den måde modvirker brændstofferne, at urenheder og aflejringer over tid reducerer din motors ydeevne.

*Effekt og fordele kan variere afhængig af biltype, bilens tilstand og kørestil1. Eventuelle sammenligninger er mod vores almindelige diesel og benzin. Se www.shell.dk/vpower for yderligere information.

Mere i Bilister

På vores stationer

Vi har bragt servicen tilbage på servicestationen, så du altid er lidt gladere, når du går, end når du kommer.

Shell-stationssøger

Find din nærmeste Shell-station, og planlæg din rute.