Er du medlem af FDM, kan du lige nu få et FDM/Shell Card med velkomstrabat i 2 mdr. på brændstof:

 • Gift

  Velkomstrabat: Spar 41 øre pr. liter brændstof

  Når du betaler med dit nye FDM/Shell Card Privat, får du 41 øre i rabat for hver liter brændstof du tanker de første to måneder. Tilbuddet gælder frem til 2. marts 2020, og er for kunder, der ikke i forvejen har et Shell Card Privat*.

 • Derefter god fast rabat pr. liter brændstof til din bil.

  Derefter god fast rabat pr. liter brændstof til din bil

  Efter to måneder med 41 øre i rabat får du 20 øre i rabat, for hver eneste liter benzin du køber og 25 øre i rabat, for hver eneste liter diesel du køber. Rabatterne gives altid på standerens pris på alle Shell stationer i Danmark.

Ud over brændstofrabatter får du også mange andre fordele med et FDM/Shell Card

 • Rabat på alle typer brændstof.

  Rabat på alle typer brændstof

  Benzin eller diesel? Uanset hvilken type brændstof du tanker, får du samme gode rabat pr. liter. Og det gælder selvfølgelig også vores topbrændstof Shell V-Power 100 oktan benzin og Shell V-Power Diesel.

 • Betal for broerne

  Betal for broerne

  Når du skal over Øresunds- eller Storebæltsbroen, kan du nemt betale broafgiften med dit Shell Card Privat.

 • Betal for bilvask

  Betal for bilvask

  Du kan tilføje dit Shell Card Privat til vores Shell Bilvask+ abonnement. Så er flere af dine bil-udgifter samlet på ét kort.

 • Bevar overblikket – nemt og hurtigt

  Bevar overblikket – nemt og hurtigt

  shell.dk/mitkort kan du altid logge ind og få godt overblik over dit forbrug. 24 timer i døgnet, alle årets 365 dage. 

 • Brændstof med mere

  Brændstof med mere

  Du kan købe mere end brændstof med dit Shell Card Privat. Brug det fx. i butikken hvis du mangler tilbehør til bilen eller varm kaffe til turen.

 • Gratis kredit i 30 dage

  Gratis kredit i 30 dage

  Hver gang du bruger dit Shell Card Privat, får du samtidig op til 30 dages kredit helt uden renter.

 • Bestilling og oprettelse er gratis

  Bestilling og oprettelse er gratis

  Med Shell Card Privat er der ingen bestillings- eller oprettelsesgebyrer. Det er gratis, nemt og bekvemt. Ganske enkelt.

Hvis du allerede har et Shell Card, og ønsker FDM standardrabat på dit kort, skal du ringe til Shell Cards kundeservice på telefon 99 33 33 60 på hverdage kl. 8–17.

Du skal være medlem af FDM for at få brændstofrabatterne og de øvrige FDM-fordele. Vi tjekker løbende, om du fortsat er FDM medlem. Du vil ikke modtage de særlige brændstofrabatter eller få del i de øvrige fordele, når dit medlemskab ophører.

 

*Velkomstrabatten tilbydes kunder, der ikke i forvejen har et Shell Card Privat. Tilbuddet gælder til og med 02.03.2020 og kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatter. Fakturaen skal tilmeldes Betalingsservice. Du skal være fyldt 18 år og må ikke være registreret i RKI.