Med energiselskabet DCC Energi i ryggen har vores landsdækkende netværket af Shell, Shell Express og Shell 7-Eleven stationer fået nyt liv. Læs mere om DCC Energi her.

Stadig lokal og tæt på

Shell stationerne er fortsat solidt forankret i det danske vejnet og tæt på de fleste bilister. Vores 47 ubemandede Shell Express stationer er den hurtige og prisvenlige adgang til Shells unikke brændstoffer.

Og med 167 bemandede stationer er Shell netværket landets næststørste, når det kommer til den personlige, gode betjening og den velassorterede butik. Under navnene Shell, Shell Select og Shell 7-Eleven sørger vores butikker for, at du altid finder både Shells kvalitetsbrændstof og en god bid mad, en god kaffe, dagens avis og basale bilplejeprodukter til vejen videre. Læg hertil vores syv truckanlæg, så runder vi i alt 221 Shell stationer. Men bare vent. Antallet af stationer stiger de kommende måneder.

Der er mere endnu. Også Shell Card lever videre i bedste velgående. Med vores brændstofkort får du 15 øre/l i rabat på benzin og diesel på vores bemandede stationer, op til 30 dages rentefri kredit og mulighed for at betale med kortet på både Øresunds- og Storebæltsbroen.

Flere på vej

Selv om vi med 221 Shell stationer allerede bor tæt ved motorveje, hovedveje og biveje, er der mere i vente. Vi har allerede udvidet stationsnettet med enkelte stationer i år. Blandt andet med en ny Shell Express i Middelfart, hvor de lokale savnede 99 oktan Shell V-Power.

Landets bilister har også endelig fået mulighed for at tanke lige inden Storebæltsbroen - uden først at skulle køre langt væk fra motorvejen vel at mærke.

Det sker, efter vi den den 11. august åbnede en Shell Express for foden af broen ved Knudshoved på Fyn.

Bonusinfo

Vidste du, at de nye ejere af den velkendte Shell musling er en af landets hurtigst voksende energivirksomheder? DCC Energi står ikke bare bag Shell stationerne i Danmark. Som officiel Shell forhandler sælger DCC Energi også fyringsolie og diesel til private, virksomheder, landbruget og kommunerne.

mere omkring Artikler

Farvel til 92 oktan

At skifte fra 92 oktan til 95 oktan er både et klogt og godt økonomisk valg

Genvej til mere motorkraft

Shell V-Power indeholder stærke, rensende additiver. De beskytter vitale dele af brændstofsystemet mod belægninger ved at danne en beskyttende film på metaloverflader og fjerne snavs.