Shell stationsnettet vokser videre. Og allerede i januar træder fire nye stationer i Jylland og på Sjælland ind under den velkendte Shell-muslingeskal.

I Jylland åbner to nye bemandede Shell stationer i Tørring og Ryomgård, mens Nørre Nebel får en ubemandet Shell Express station. På Sjælland kan bilister i Sorø også se frem til at tanke Shells kvalitetsbrændstof på en ny ubemandet Shell Express station.

Alle fire Shell stationer får hele palletten af Shell brændstof - fra Shell FuelSave diesel og benzin til Shell V-Power diesel og 100 oktan benzin. Med de nye stationer kan du nu tanke med dit Shell Card på 229 bemandede og ubemandede Shell stationer herhjemme.

”Vi arbejder for at øge udbredelsen af Shells brændstoffer i Danmark. Nu skyder vi 2019 stærkt i gang med fire nye stationer. Planen er, at vi skal vokse yderligere i løbet af året, hvor vi både planlægger nybyggede stationer og fortsætter med at tiltrække eksisterende stationer”, siger Søren Møller Maretti, retaildirektør i DCC Energi.

Find din nærmeste Shell station

mere omkring Artikler

Derfor skal du tjekke olien oftere

 

Vi ser på, hvorfor du bør interessere dig lidt for din motorolie.

Fup og fakta om oktan

Vi stiller skarpt på fup og fakta om oktanen.