Thomas Ingemann forkæler sine biler med Shell V-Power

Der er brændstof, og så er der Shell V-Power. Det er budskabet fra Thomas Ingemann fra Randers, som er mere end almindeligt begejstret for Shells premiumbenzin. Som bilentusiast med to klassikere i garagen og over 50.000 km på vejene hvert år er han en af de danskere, som tanker allermest Shell V-Power. Cirka 6.700 liter årligt for at være mere præcis.

”Jeg er vild med biler. Særligt lidt ældre benzinbiler med motorkraft. Og med en Golf II GTI fra 1989 og en BMW 328 række-6’er fra 1999 i garagen, synes jeg, at du skal have respekt for en fed bil og pleje den godt. Også på de indre dele, som du ikke kan se. Her kommer Shell V-Power ind i billedet”, fortæller han og fortsætter.

”For mig giver det ikke mening at bruge mange penge på en bil og så spare småpenge på brændstoffet. Så jeg tanker altid V-Power 99 oktan. Det koster lidt mere, men giver en klart bedre motorgang, speederrespons og faktisk også bedre brændstoføkonomi”.

Ros fra mekanikeren

Og, at Thomas aldrig har haft problemer tilsodning eller ujævn motorgangen i bilerne, trods de mange år og kilometer på bagen, tilskriver han uden tøven Shell V-Power 99 oktan. For eksempel har hans mekanikere ofte været imponeret over motorenes renhed og motorgang, når bilerne har været på værkstedet.

”Når en mekaniker roser din motors stand og spørger, om du tanker Shell V-Power, så er det ikke kun mig, der mener, at benzinen gør en forskel. Jeg har da også for sjov tanket V-Power, når jeg har lånt andres biler. Hver gang har jeg mærket, at både motorgang og speederrespons er blevet forbedret.

 

mere omkring Artikler

Genvej til mere motorkraft

Shell V-Power indeholder stærke, rensende additiver. De beskytter vitale dele af brændstofsystemet mod belægninger ved at danne en beskyttende film på metaloverflader og fjerne snavs.