Tank Shell V-Power 100 oktan i hele landet

Shell V-Power benzinen får skruet op for oktantallet, og snart kan vi tilbyde 100 oktan i hele landet. Efter planen har 194 Shell stationer fra slutningen af september den nye Shell V-Power 100 oktan i tankene.

Med opgraderingen af oktantallet giver Shells topbenzin din motor endnu bedre vilkår for at yde optimalt. Det høje oktantal i Shell V-Power benzinen kan nemlig hjælpe motorstyringssystemet til at give din bil mere motorkraft.

”I de fleste biler vil et højt oktantal tillade en højere kompression af benzin- og luftblandingen under forbrændingen uden tændingsbanken. Det betyder som hovedregel, at skifter du fra 95 oktan til 100 oktan, så får du mere ydelse og et højere drejningsmoment. Mange kunder fortæller os, at de oplever en bedre speederrespons og mere motorkraft med benzinen. Andre, at de kører længere på literen med Shell V-Power”, siger Søren Møller Maretti, retaildirektør i DCC Energi.

Tests viser, at Shell V-Power benzin både kan give flere hestekræfter og bedre bundtræk. Samtidig fjerner og forebygger rensemidler i benzinen belægninger i motoren, mens smøremidler hjælper der, hvor motorolien har svært ved at nå.

Klik og se, hvordan Shell V-Power 100 oktan holder din motor ren