Tank Shell V-Power og kør hjem med en Ferrari

Nu genopliver landets bemandede Shell og Shell/7-Eleven stationer en gammel tradition med salg af modelbiler, når du tanker Shell V-Power brændstof. Fra den 21. august til den 16. oktober kan du købe eksklusive Ferrari modelbiler, hvis du fylder Shell V-Power benzin eller diesel på bilen.

De i alt syv Ferrari-modeller, der er til salg, er speciallavede biler. Biler, som hver fortæller om et årti i Ferraris 70-årige historie med produktion af gadebiler. Eksempelvis 250 Testa Rossa fra 40-50’erne, 365 GTB4 Daytona fra 60’erne, Ferrari 288 GTO fra 70-80’erne og 00’ernes Ferrari F430 Scuderia.

Bilerne kan købes i en begrænset periode og i et begrænset antal. Så der er tale om potentielle samlerobjekter. Hver model koster 19,95 kr. og sælges alene ved køb af Shell V-Power diesel eller benzin. En optankning giver mulighed for at købe én bil - så længe lager haves.

Samtidig trækker hver af de 160 bemandede Shell og Shell/7-Eleven stationer lod om ét udstillingspodie til samlingen af Ferrarier. Konkurrencekupon fås efter optankning på din lokale Shell station. Vi trækker vinderne den 16. oktober.

Læs mere her.

Klik her for at finde din nærmeste, bemandede Shell station.

mere omkring Artikler

Genvej til mere motorkraft

Shell V-Power indeholder stærke, rensende additiver. De beskytter vitale dele af brændstofsystemet mod belægninger ved at danne en beskyttende film på metaloverflader og fjerne snavs.