Tank og kom i LEGOLAND® til halv pris

Fra 1. maj til 25. juni udløser alle køb af brændstof på de bemandede Shell stationer en solid rabat på entréen til LEGOLAND®. Her giver hver optankning 50 pct. rabat på indgangsbilletten for op til fire personer. Og samtidig kan du være med i konkurrencen om familiebilletter med fri entré til forlystelsesparken for fire personer.

”Traditionen tro inviterer vi bilister en tur i LEGOLAND®. I år med en klækkelig rabat på entrébilletten, hver gang du tanker, og en konkurrence pr. station, der vil sende flere end 300 familier i LEGOLAND® med entréen betalt”, siger Søren Møller Maretti, retaildirektør i DCC Energi, som driver netværket af Shell stationer i Danmark og tilføjer.

”Jeg håber, at vi den kommende tid sender masser af LEGO-glade danskere en tur til klodsernes paradis. Her kan ungerne så passende besøge Trafikskolen og Danmarks mindste Shell station”.

Kampagnen kører på alle 165 bemandede Shell stationer i Danmark. Du skal tanke brændstof for at få udleveret en rabatkupon og deltage i konkurrencen om familiebilletter. Betaler du med kort ude ved standeren, viser du kvitteringen i butikken for at være med.

En optankning udløser én rabatkupon og ét lod i konkurrencen. Alle Shell stationer trækker lod om familiebilletter den 29. maj og 26. juni. Vinderne får personligt besked. Vilkår er nærmere beskrevet bag på rabatkuponen og kan læses her

mere omkring Artikler

Genvej til mere motorkraft

Shell V-Power indeholder stærke, rensende additiver. De beskytter vitale dele af brændstofsystemet mod belægninger ved at danne en beskyttende film på metaloverflader og fjerne snavs.