Vi har sagt det før, men siger det gerne igen. Shell V-Power er en unik benzin. Ikke nok med, at Shell V-Power med oktantal 99 er den eneste rigtige højoktanbenzin herhjemme. Benzinens avancerede additiver, giver dig også nogle særlige fordele i form af en renere og mere effektiv motor.

Det ser godt ud på papiret, men virker det i praksis, tænker du måske?

Svaret er ja. Shell V-Power renser din motor og holder den ren. Og med det høje oktantal, får du tilmed bedre speederrespons og mere kraft ud af din motor.

Slår fabrikstallene

Det var også konklusionen Bil Magasinet* kom til, da de for nyligt lavede en test af de tre oktantyper, du kan købe i Danmark.

Sort på hvidt viste bladets testkørsel, at Shell V-Power ikke alene gav 5% flere hestekræfter. Højoktanbenzinen gav også højere moment end både 92 og 95 oktan. Faktiske løftede Shell V-Power testbilens ydelse, en Peugeot 308 GTI, med 2 hestekræfter og 32 newtonmeter over fabrikstallene. Du kan læse hele testen for Bilmagasinet her.

Renser, smører og holder rent

Shell V-Power indeholder stærke, rensende additiver. De beskytter vitale dele af brændstofsystemet mod belægninger ved at danne en beskyttende film på metaloverflader og fjerne snavs.

Benzinen er også tilsat Shells Friction Modifier Technology. Navnet dækker over et additiv i benzinen, der reducerer friktion i motorens vitale dele, så de bevæger sig mere frit. Omfattende test har påvist, at de beskyttende egenskaber i Shell V-Power sætter ind allerede ved første optankning.

Vores stationssøger viser dig, hvor du kan tanke Shell V-Power.

*Bil Magasinet, januar 2017.

mere omkring Artikler

Når kun det bedste er godt nok til din bil

Additiverne i Shell V-Power virker på to måder. De hjælper både med at rense motoren og efterfølgende med at holde den ren – og det siger næsten sig selv, at en ren motor kører bedre end en snavset.