Shell Express får V-Power i standerne

Som det eneste ubemandede netværk i Danmark får alle Shell Express anlæg nu premium brændstof i hanerne. I løbet af den tidlige sommer overtager Shell V-Power nemlig standerne med 92 oktan på de ubemandede anlæg.

Produktopgraderingen sker for at imødekomme de mange bilister, som efterspørger Shells V-Power brændstof. Og det er med god grund, at stadig flere kører direkte efter Shells topkvalitet, siger Søren Møller Maretti, retaildirektør i DCC Energi, som driver Shell netværket i Danmark.

”Moderne motorer stiller større krav til brændstoffet. Særligt i dieselbiler er tryk og temperatur i motorerne langt højere og indsprøjtningssystemerne mere avancerede end for bare ti år siden. Det øger risikoen for, at der opstår belægninger i motoren, som nedsætter bilens ydeevne. Shell V-Power forebygger og fjerner belægninger i både dieselbiler og benzinbiler. Og ved at afvikle 92 oktan får vi nu plads til V-Power brændstof på Shell Express stationerne”, siger han.

I alt vil 52 Shell Express anlæg fremover sælge Shells topprodukt. Nogle vil tilbyde Shell V-Power som både benzin og diesel. Andre anlæg vil tilbyde enten Shell V-Power 99 Oktan benzin eller Shell V-Power Diesel.

mere omkring Artikler

Genvej til mere motorkraft

Shell V-Power indeholder stærke, rensende additiver. De beskytter vitale dele af brændstofsystemet mod belægninger ved at danne en beskyttende film på metaloverflader og fjerne snavs.