Shell V-Power – nu også på Shell Express stationer

I slutningen af juni åbner de sidste Shell Express stationer for salg af Shell V-Power benzin og diesel. Dermed er produktopgraderingen på Shell Express, som startede i april, fuldført og stort set alle 225 Shell stationer tilbyder nu rendyrket Shell V-Power 99 oktan benzin og Shell V-Power Diesel.

Både som benzin og diesel er Shell V-Power brændstof med til at pleje motoren ved at forebygge og fjerne belægninger i brændstofsystemet.

Benzin:

Shell V-Power er højoktanbenzin, og indeholder smørende komponenter, der hjælper motoren til at køre lettere, mens særlige rensestoffer fjerner gamle koksbelægninger fra indsugningsventilerne og forebygger at nye opbygges. Til sammen hjælper benzinen motoren med at yde optimalt.

Diesel

Shell V-Power Diesel er vores nyeste og bedste dieselbrændstof - designet til at holde en ny motor ren og give en ældre dieselbil kræfterne tilbage. Dieselen indeholder særlige rensekomponenter, som renser og beskytter mod belægninger i centrale dele af brændstofsystemet. På den måde hjælper Shell V-Power Diesel med at holde din dieselbil i topform.

I alt har 49 Shell Express anlæg fået løftet produktudvalget. Nogle steder vil du kunne tanke Shell V-Power som både benzin og diesel. Andre anlæg vil tilbyde enten Shell V-Power 99 oktan benzin eller Shell V-Power Diesel.

Find vej til din nærmeste Shell Express på vores stationssøger her

 

mere omkring Artikler

Genvej til mere motorkraft

Shell V-Power indeholder stærke, rensende additiver. De beskytter vitale dele af brændstofsystemet mod belægninger ved at danne en beskyttende film på metaloverflader og fjerne snavs.