Efter titusinder af vaske og lang, tro tjeneste er en stribe Shell vaskehaller blevet opgraderet til spritnye vaskehaller med et endnu mere effektivt vand- og sæbeforbrug. Til gavn for miljøet og dig som kunde.

Men ikke nok med det. De nye vaskehaller vasker både bedre og mere skånsomt, ligesom tørreevnen er forbedret. Og hvis du bliver i bilen under vasken, kan du nu fordrive ventetiden med en flot oplevelse, når nye skumgardiner belyst i regnbuens farver, bliver lagt over bilen.

Drop gør-det-selv bilvasken og skån miljøet

Husk, at en moderne vaskehal er langt mere miljøvenlig, skånsom og effektiv end gør-det-selv vasken hjemme i indkørslen*. Vaskehallen er programmeret til at give den rette balance mellem rengøringsmidler, vandforbrug og vasketid, så resultatet altid bliver optimalt. Samtidig renses spildevandet for sæbe og tungmetaller, inden det ryger ud i kloakken.

Du finder de nye vaskehaller hos Shell Express på Slotsherrensvej i Rødovre, Aarhusvej i Hinnerup, Skanderborgvej i Viby J samt Niels Bohrs Allé og Fuglebakken i Odense.

*kilde: https://www.bolius.dk/maa-du-lovligt-vaske-bil-i-indkoerslen-eller-paa-villavej-88425

mere omkring Artikler