Efter titusinder af vaske og lang, tro tjeneste er en stribe Shell vaskehaller blevet opgraderet til spritnye vaskehaller med et endnu mere effektivt vand- og sæbeforbrug. Til gavn for miljøet og dig som kunde.

Men ikke nok med det. De nye vaskehaller vasker både bedre og mere skånsomt, ligesom tørreevnen er forbedret. Og hvis du bliver i bilen under vasken, kan du nu fordrive ventetiden med en flot oplevelse, når nye skumgardiner belyst i regnbuens farver, bliver lagt over bilen.

Drop gør-det-selv bilvasken og skån miljøet

Husk, at en moderne vaskehal er langt mere miljøvenlig, skånsom og effektiv end gør-det-selv vasken hjemme i indkørslen*. Vaskehallen er programmeret til at give den rette balance mellem rengøringsmidler, vandforbrug og vasketid, så resultatet altid bliver optimalt. Samtidig renses spildevandet for sæbe og tungmetaller, inden det ryger ud i kloakken.

Du finder de nye vaskehaller hos Shell Express på Slotsherrensvej i Rødovre, Aarhusvej i Hinnerup, Skanderborgvej i Viby J samt Niels Bohrs Allé og Fuglebakken i Odense.

*kilde: https://www.bolius.dk/maa-du-lovligt-vaske-bil-i-indkoerslen-eller-paa-villavej-88425

mere omkring Artikler

Derfor skal du tjekke olien oftere

 

Vi ser på, hvorfor du bør interessere dig lidt for din motorolie.

Fup og fakta om oktan

Vi stiller skarpt på fup og fakta om oktanen.