Mød en Shell V-Power entusiast

Selv om Shells V-Power hjælper alle bilister med at holde deres motor ren og velkørende, er der bilejere, som går lidt mere op i deres brændstof end flertallet.

Her kan du møde Sanne Skøttegaard og hendes bedre halvdel Marc Pedersen, som med egne ord er vaskeægte biltosser og nærmest fanatiske omkring deres valg af brændstof.

Og et kig på vognparken, bekræfter, at der er noget om det med biltosserier. Garagen rummer nemlig fem biler. Ud over Sannes Ford Fiesta ST til hverdagskørsel, holder her bl.a. en BMW M5, en Mercedes CLS AMG 63 med keramiske bremser og i sommerhalvåret Sannes øjesten. En Porsche 997.

”Lige nu holder min Porsche hos My Garage i Vejle. Men i slutmarts skal den igen på gaden. Det glæder jeg mig meget til”, fortæller hun.

”Har du husket Shell V-Power?”

Interessen for biler kommer ikke ud af ingenting. Hele familien har været aktive inden for motorsport. Og det er her forkærligheden for Shell V-Power er opstået.

”Min mand er lidt ekstrem. Han spørger mig faktisk, om jeg har husket at tanke V-Power, når jeg har tanket. Så da vi hørte, at Shell ville sælge deres stationer, blev han oprigtigt bekymret. For, hvor skulle vi nu få ordentligt brændstof?”, siger Sanne med et grin og tilføjer:

”Vi er rigtig glade for, at Shell stadig findes herhjemme, og at flere stationer får V-Power, herunder den nye Shell her i Vejle, som også har V-Power. For os er det vigtigt at vælge et brændstof, som beskytter motoren og giver optimal motorkraft”.

mere omkring Artikler

Genvej til mere motorkraft

Shell V-Power indeholder stærke, rensende additiver. De beskytter vitale dele af brændstofsystemet mod belægninger ved at danne en beskyttende film på metaloverflader og fjerne snavs.