Produkterne bag Ferraris F1 succes

I den ekstreme motorsportsverden bliver fremgang normalt målt i tiendedele sekunder. Derfor er det opsigtsvækkende, at Ferraris F1 racere i 2017 kører over et halvt sekund hurtigere omgangstider end i 2014. Uden at bruge mere brændstof!

Fremgangen for de italienske F1 racere tilskrives i høj grad produkter fra Shell. Mere præcist en effektiv kombination af racerudgaven af Shell V-Power benzin og Shell Helix Ultra smøreolie. I samspil har de to produkter ydet et betydeligt bidrag til at forbedre motoreffektiviteten hos Scuderia Ferrari teamet.

 

”Shell står bag en fjerdedel af effektivitetsfremgangen i vores motorer siden 2014. Det er imponerende fortsat at trække højere performance ud af samme mængde Shell V-Power racerbenzin,. Derfor spiller Shell en vigtig rolle for vores resultater på banen”, siger Mattia Binotto, teknisk chef hos Scuderia Ferrari.

mere omkring Artikler

Genvej til mere motorkraft

Shell V-Power indeholder stærke, rensende additiver. De beskytter vitale dele af brændstofsystemet mod belægninger ved at danne en beskyttende film på metaloverflader og fjerne snavs.