Alt for mange børn kommer til skade i trafikken. Enten på cykel, som fodgænger eller som passagerer i biler. For at støtte Børneulykkesfondens forebyggelsesindsats mod børneulykker i trafikken indgår vi nu et samarbejde med fonden.

Med samarbejdet bliver vi også partner på Børneulykkesfondens Centimeter Maraton - en serie af små maratonløb for børn og børnefamilier, hvor man løber 42.195 centimeter og samtidig samler ind til en god sag.

I 2019 afholdes ca. 30 lokale løb rundt om i landet. Shell tankstationerne vil støtte op om løbene og sætte fokus på trafiksikkerhed for børn over for de mange bilister, der dagligt besøger vores stationer. Du kan du holde øje med, om der kommer et løb nær dig her 

”Vi har en oplagt mulighed for at bringe Børneulykkesfondens vigtige budskaber ud til bilister og børnefamilier. Hver dag er vi i dialog med tusinder af bilister på vores stationer. Så på den måde kan vi og vores medarbejdere forhåbentlig bidrage til, at færre børn kommer til skade i trafikken,” siger Søren Møller Maretti, retaildirektør i DCC Energi, som står bag Shell netværket i Danmark.

Børneulykkesfonden har fokus på at forebygge ulykker for børn, i hjemmet, ved idræt og fritid og i trafikken. Læs mere på www.borneulykkesfonden.dk

Gode råd til at komme sikkert gennem trafikken

mere omkring Artikler

Derfor skal du tjekke olien oftere

 

Vi ser på, hvorfor du bør interessere dig lidt for din motorolie.

Fup og fakta om oktan

Vi stiller skarpt på fup og fakta om oktanen.