Claus Lundberg glæder sig tit, når han kører Toyota’erne forbi den nye Shell tank i Østbirk, der ligger mellem Horsens og Silkeborg. Som almindelig bilist med hang til Shell V-Power er det nemlig en stor fordel nu at have forsyninger lige rundt om hjørnet.

Vi spurgte Claus, hvorfor han og kæresten så tit tanker Shell V-Power brændstof på deres ellers ganske almindelige biler.

”Vi oplever en mærkbar forskel med Shell V-Power. Både i vores lille Aygo benzinbil og i vores diesel Auris kører motoren bedre og kvikkere. Min kæreste plejer at sige, at de kører blødere med Shell V-Power”, fortæller han.

”I Aygo’en får vi en bedre motorrespons med det høje oktantal i Shell V-Power 100 oktan. Og i vores Toyota Auris kører jeg faktisk længere på literen og med en tydelig mindre diesel-tikken end med normal diesel. Kort fortalt er det forklaringen på, at vi stort set altid tanker Shell V-Power. Altså, at vi får en helt anden køreoplevelse ud af vores biler. Det er blevet en god vane i en grad, så selv plæneklipperen bliver forkælet med Shells topkvalitet”, tilføjer Claus med et grin.