Klassiske racere drøner rundt i Aarhus

Igen i år er Shell engageret i Classic Race Aarhus. Så, når vejene omkring Marselisborg i weekenden 25.-27. maj genlyder af velsmurte, klassiske racermotorer, er det med Shell V-Power som brændstof.

Ud over, at vi har æren som teamsponsorer for HKH Prins Joachim og Cortina Racing, har vi dygtige folk på plads i ’Pitten’, der sørger for forsyningerne af Shell V-Power højoktan til alle racere.

Højoktan er for alle

Sandheden er, at det ikke kun er klassiske racerbiler, der vinder med Shell V-Power brændstof.

Sidste år testede Bilmagasinet forskellen på 92 oktan, 95 oktan og Shell V-Power 99 oktan. Og Shell V-Power benzin gav testbilen 14-15 HK mere end de lavere oktantal.

Sammenhængen mellem højoktantal og højere motorydelse er, at Shell V-Power hjælper motorstyringssystemet til at operere optimalt – og det gælder ikke kun i racerbiler. Faktisk vil de fleste bilejere, der gearer op fra 95 til 99 oktan, opleve at få flere hestekræfter og bedre bundtræk.

Dertil kommer de rensende egenskaber i både Shells topbenzin og vores V-Power Diesel, der holder sod og belægninger ude af brændstofsystemet.

Klik på kortet og se, hvor du kan købe Shell V-Power benzin og diesel her

Læs mere om Classic Race Aarhus på her

mere omkring Artikler

Farvel til 92 oktan

At skifte fra 92 oktan til 95 oktan er både et klogt og godt økonomisk valg

Genvej til mere motorkraft

Shell V-Power indeholder stærke, rensende additiver. De beskytter vitale dele af brændstofsystemet mod belægninger ved at danne en beskyttende film på metaloverflader og fjerne snavs.