Klassiske racere drøner rundt i Aarhus

Igen i år er Shell engageret i Classic Race Aarhus. Så, når vejene omkring Marselisborg i weekenden 25.-27. maj genlyder af velsmurte, klassiske racermotorer, er det med Shell V-Power som brændstof.

Ud over, at vi har æren som teamsponsorer for HKH Prins Joachim og Cortina Racing, har vi dygtige folk på plads i ’Pitten’, der sørger for forsyningerne af Shell V-Power højoktan til alle racere.

Højoktan er for alle

Sandheden er, at det ikke kun er klassiske racerbiler, der vinder med Shell V-Power brændstof.

Sidste år testede Bilmagasinet forskellen på 92 oktan, 95 oktan og Shell V-Power 99 oktan. Og Shell V-Power benzin gav testbilen 14-15 HK mere end de lavere oktantal.

Sammenhængen mellem højoktantal og højere motorydelse er, at Shell V-Power hjælper motorstyringssystemet til at operere optimalt – og det gælder ikke kun i racerbiler. Faktisk vil de fleste bilejere, der gearer op fra 95 til 99 oktan, opleve at få flere hestekræfter og bedre bundtræk.

Dertil kommer de rensende egenskaber i både Shells topbenzin og vores V-Power Diesel, der holder sod og belægninger ude af brændstofsystemet.

Klik på kortet og se, hvor du kan købe Shell V-Power benzin og diesel her

Læs mere om Classic Race Aarhus på her

mere omkring Artikler

Genvej til mere motorkraft

Shell V-Power indeholder stærke, rensende additiver. De beskytter vitale dele af brændstofsystemet mod belægninger ved at danne en beskyttende film på metaloverflader og fjerne snavs.