Shell V-Power er et af de mest avancerede brændstoffer på markedet. Udviklet i tæt samarbejde med Ferrari for at give din bil optimal ydeevne, bedre speederrespons og en ren motor.

Siden 1950’erne har Shell og Ferrari samarbejdet om udvikling af avanceret brændstof til Ferraris Formel 1 racere. Det tekniske partnerskab har bl.a. resulteret i udviklingen af Shell V-Power brændstoffet, som ud over den specielle version til Ferrari i Formel 1 også produceres i den mere kendte højoktan version, som mange danske billister har taget til sig. Både som benzin og diesel indeholder Shell V-Power komponenter, som renser og forebygger belægninger i brændstofsystemet, der kan tage kraft ud af motoren.

Men vidste du, at Shell V-Power også laves i en specialversion til Scuderia Ferraris Formel 1 biler?

Besøg vores Formel 1 værksted og få en virtuel rudvisning, der kan gøre dig klogere på den fantastiske maskine og dens heftige kræfter. http://scuderiaferrariuncovered.shell.com/en_GB/

mere omkring Artikler

Farvel til 92 oktan

At skifte fra 92 oktan til 95 oktan er både et klogt og godt økonomisk valg

Genvej til mere motorkraft

Shell V-Power indeholder stærke, rensende additiver. De beskytter vitale dele af brændstofsystemet mod belægninger ved at danne en beskyttende film på metaloverflader og fjerne snavs.