Jette Aagaard og Peter Hansen fra Skørping i Nordjylland holder meget af deres aldrende dieselbiler. Med vemod er husstandens trecylindrede Hyundai Accent netop skrottet efter 13 år og hele 550.000 kilometer på tælleren - med samme motor og original udstødning, vel at mærke.

Derimod er Peter Hansens Hyundai H1 varebil - det kørende låsesmed-værksted - still going strong efter mere end 400.000 kilometer.

”Jeg vil sige, at vi passer godt på vores biler. Derfor har vi også tanket Shell V-Power diesel, lige siden den nye diesel kom på markedet. Jeg tror på, at det forlænger levetiden for motoren at tanke kvalitetsbrændstof. Og så har jeg opdaget, at Shell V-Power giver nogle ret konkrete fordele”, siger Peter Hansen.

”For det første er der mærkbart mindre dieselhakken fra motoren med Shell V-Power diesel, og vi får en mere rolig motorgang. Og så kører min varevogn faktisk også længere på literen. Det er noget, jeg følger med i, hver gang jeg tanker. For det betyder noget, når man kører så meget, som vi gør”, slutter han.

Læs mere om fordelene med Shell V-Power diesel

mere omkring Artikler

Derfor skal du tjekke olien oftere

 

Vi ser på, hvorfor du bør interessere dig lidt for din motorolie.

Fup og fakta om oktan

Vi stiller skarpt på fup og fakta om oktanen.