Den 30. april byder landets bemandende Shell og Shell/7-Eleven tankstationer velkommen til en festlig måned med masser af fribilletter til LEGOLAND®.

Og går det, som det plejer, sender personalet på Shell stationerne snart tusinder af børnefamilier til Billund med børnebilletten klaret på forhånd.

I år bliver det endda endnu lettere at få fingrene i de populære børnebilletter. Nu udløser alle køb af brændstof, bilvask, kaffe, snacks, mm. nemlig automatisk én børnebillet til LEGOLAND®, som har en værdi op til 379 kroner.

Ud over udlevering af børnebilletter sætter Shell tankstationerne også 10 miniferier i LEGOLAND® på højkant. Frem til 28. maj, hvor kampagnen slutter, kan alle interesserede deltage i lodtrækningen om et ophold i forlystelsesparken til en værdi af op til 4.910 kroner. Det sker på www.shell.dk/legoland. Præmien inkluderer en overnatning i temaværelse på Hotel LEGOLAND® for to voksne og to børn, morgenmad og to dages entre.

Endelig udloddes 50 præmier med 2 x voksenbilletter til en værdi af 758 kroner. Allevindere bliver udtrukket den 29. maj og får direkte besked. Vinderne vil efterfølgende blive offentliggjort på vores hjemmeside.

Børnebilletten udløses pr. transaktion. Ved kortbetaling ud ved pumpen fremvises kvittering i butikken. Tilbuddet gælder i kampagneperioden 30.04.19 - 28.05.19, så længe billetter haves.