I kampagneperioden 21. august til 16. oktober kan bilentusiaster i alle aldre igen tanke sig til modelbiler, hvis der fyldes Shell V-Power brændstof på bilen. I samarbejde med Ferrari sælger vores 160 bemandede Shell- og Shell/7-Eleven stationer i godt to måneder en serie på syv speciallavede Ferrari-modeller, hvis man vel at mærke tanker vores topbrændstof, Shell V-Power. Dermed genoptager vi for en stund en gammel tradition, som vil vække genkendelse hos erfarne bilister og begejstring hos de yngre.

Tekniske partnere

Siden 1950’erne har Shell og Ferrari samarbejdet om udvikling af avanceret brændstof til Ferraris Formel 1 racere. Det tekniske partnerskab har bl.a. resulteret i Shell V-Power brændstoffet, som ud over en speciel version til Ferrari i Formel 1 også bliver lavet i en højoktanbenzin. Både som benzin og diesel indeholder Shell V-Power komponenter, som nedsætter friktion og renser og forebygger belægninger i brændstofsystemet, der kan tage kraft ud af motoren.

Køb en Ferrari til 19,95 kr.

Hver Ferrari-model koster 19,95 kr. og sælges kun ved tankning af Shell V-Power brændstof. En optankning giver mulighed for køb af én bil, så længe lager haves. Endelig trækker hver af vores bemandede stationer lod om ét udstillingspodie til samlingen af Ferrarier. Konkurrencekupon udleveres efter hver optankning og afleveres på stationen. Vindere bliver trukket 16. oktober og får personligt besked på den enkelte station.

Speciallavede Ferrari-modeller

De syv Ferrari-modeller udgør en særlig samling af speciallavede biler, der hver fortæller om et årti i Ferraris 70-årige historie med produktion af gadebiler. Bilerne kan kun købes i en begrænset periode og i et begrænset antal. Så der er tale om potentielle samlerobjekter i form af bl.a. 250 Testa Rossa fra 40-50’erne, 365 GTB4 Daytona fra 60’erne og Ferrari 288 GTO fra 70-80’erne. Du kan se alle modellerne nedenfor.

MERE OMKRING KAMPAGNEN