family playing

Fra 1. maj går det løs igen, når landets Shell stationer kombinerer køb af brændstof med rabat på entréen til LEGOLAND®. Frem til 25. juni udløser hvert køb af Shell benzin eller diesel nemlig én kupon med 50 pct. rabat på entrebilletten for op til fire personer. Men ikke nok med det. Hver optankning giver også chancen for ét lod i konkurrencen om familiebilletter til LEGOLAND®, som hver Shell station trækker to gange i perioden.

”Traditionen tro inviterer vi igen i år bilister en tur i LEGOLAND®. I år med en klækkelig rabat på entrébilletten, hver gang du tanker og med en konkurrence, der vil sende flere end 300 familier i LEGOLAND® med entréen betalt”, siger Søren Møller Maretti, retaildirektør i DCC Energi, som driver netværket af Shell stationer i Danmark.

”Jeg håber og tror, at vi endnu en gang vil være med til at sende masser af LEGO-glade danskere en tur til klodsernes paradis i Billund, hvor børnene så passende kan besøge Trafikskolen og gøre stop ved Shell-stationen på banen”, tilføjer han.

Går det som det plejer, vil landets Shell stationer sende tusinder af familier i LEGOLAND® med 50 pct. i rabat på entrébilletten. Dertil kommer de over 300 heldige vindere i konkurrencen om familiebilletter, der giver fri entré for fire personer til en værdi af 1.456 kr.

Bag om kampagnen

Samarbejdet med LEGOLAND® kører på alle 165 bemandede Shell stationer. For at få udleveret en rabatkupon og deltage i konkurrencen om familiebilletter skal man tanke enten benzin eller diesel hos Shell. Hver optankning udløser én rabatkupon og ét lod i konkurrencen. Hver rabatkupon giver 50 pct. rabat på entrébilletten for op til fire personer. Vilkår er nærmere beskrevet bag på rabatkuponen her.

Betaler man med kort ude ved standeren, sker udlevering af rabatkupon og konkurrencedeltagelse ved fremvisning af kvittering i butikken. Vindere af familiebilletter trækkes to gange i løbet kampagnen, hhv. 29. maj og 26 juni. Vindere får personligt besked.

Blandt alle, der deltager trækker vi to vindere, som får direkte besked. Vinderne får et gavebevis på 1 overnatning for 2 voksne og 2 børn i temaværelse inkl. morgenmad og 2 dages entré til LEGOLAND®. Værdi op til kr. 4.4773, og vil blive udtrukket den 26. juni 2018.

Mere i Privatbilister