Rallybil kører med høj hastighed ved daggry i VM i rally

Hyundai Shell World Rally Team er en helt ny kraft i verdens mest prestigefyldte rallyserie og udvikler en helt ny bil i form af Hyundai i20 WRC til en fantastisk række køretalenter.

Shell og Hyundai har været globale partnere siden 2005 med en Global Aftermarket-aftale for 67 markeder over hele verden. For at afspejle styrken og dybden af dette partnerskab forsøger Shells tekniske partnerskab at bidrage til en vindende fordel for Hyundai Motorsport, som konkurrerer på det højeste niveau for rally i verden.

Ekstreme temperaturer, højder og vejbelægninger giver Shell og Hyundai det mest fantastiske og ekstreme testmiljø.

WRC indeholder en utrolig masse udfordringer lige fra det klassiske Rallye Monte-Carlo i januar til det ekstremt krævende Wales Rally GB i november. Temperaturen varierer fra -40° i Sverige til +30° i Mexico, og kørerne kører med tophastighed og mod uret på tidskørsler og på underlag, som kan være grus, sten, is og sne plus asfalterede veje.

Bevæbnet med Shell Helix-smøremidler til racerløb og Shell Spirax-transmissionsprodukterne leverer Hyundai Shell World Rally Team det ultimative ekstreme testmiljø. Der samarbejdes om at udvikle Shell Helix Ultra med PurePlus Technology, og det sikrer, at kunder over hele verden har adgang til de bedst mulige produkter, som bevisligt kan klare ekstraordinære forhold.

Mere i Privatbilister

Shell og Ducati

Det, vi lærer af vores testmiljø med Ducati Corse-teamet på banen, bruges til at give motorcyklister højtydende olier.